Eurovision 2024: Η Gina Dirawi θα παρουσιάσει τη Eurovision 2024;

Είμαστε λίγο λιγότερο από έξι μήνες μακριά από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του επόμενου έτους και δεν υπάρχουν ακόμα σαφείς λεπτομέρειες σχετικά με το τι έχει προγραμματίσει το SVT για τη σκηνή ή τους οικοδεσπότες των σόου.

Αλλά η Natalie Demirian μαζί με τη Viktoria Hummelstedt της Aftonbladet, σχολίασαν χθες βράδυ στο Aftonbladet TV το γεγονός ότι σύμφωνα με αρκετούς αναγνώστες που είχαν επικοινωνήσει μαζί τους, η Gina Dirawi μπορεί να αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες στα γυρίσματα του “Hellenius Hörna” της περασμένης εβδομάδας, που είναι τηλεοπτική εκπομπή του Σουηδικού σταθμού TV4. Αλλά ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί.

Η Gina ρωτήθηκε για το Melodifestivalen και επίσης για το αν θα αναλάβει ή όχι την παρουσίαση της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Malmö. Η Dirawi άρχισε να μιλάει λίγο γι’ αυτό, πριν διακόψει την όλη συζήτηση –σύμφωνα πάντα με ανθρώπους που ήταν στο χώρο ως ακροατήριο- και είπε ότι δεν επιτρέπεται να πουν τίποτα για αυτό που μόλις άκουσαν, επειδή η ίδια δεν επιτρέπεται να μιλήσει γι ‘αυτό το θέμα ακόμα. Λέγεται ότι είχε αγχωθεί πολύ γι ‘αυτό που συνέβη και ότι υπήρχε μια περίεργη ατμόσφαιρα στο στούντιο.

Εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ασαφές εάν η αντίδρασή της ήταν αυτή λόγω του γεγονότος ότι δεσμέυεται από NDA ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από τη μία μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, από την άλλη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς το γεγονός ότι μπορεί να είναι μία από τους οικοδεσπότες του χρόνου, απλά δεν είναι απίθανο να συμμετέχει τελικά στο πρόγραμμα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι μία από τους οικοδεσπότες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision του επόμενου έτους, ο οποίος επέστρεψε στο Malmö αφού η Loreen κέρδισε με τη συμμετοχή της “Tattoo” συγκεντρώνοντας τη δεύτερη νίκη της έντεκα χρόνια μετά την πρώτη της.

Ποια είναι η Gina Dirawi;

Η Gina Dirawi είναι Σουηδή τηλεοπτική παρουσιάστρια, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, ραδιοφωνική προσωπικότητα, blogger, κωμικός και ηθοποιός. Είναι περισσότερο γνωστή ως η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε ποτέ το Melodifestivalen: το 2012 μαζί με την Helena Bergström και τη Sarah Dawn Finer, το 2013 μαζί με τον Danny Saucedo και το 2016 με καλεσμένους συμπαρουσιαστές σε κάθε εκπομπή. Η Dirawi ήταν επίσης spokesperson της Σουηδίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2016, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Σουηδικής κριτικής επιτροπής από το Eurovision: The Party in the Tele2 Arena στη Στοκχόλμη. ΗGina είναι Παλαιστινιακής καταγωγής και η οικογένειά της κατάγεται από τον Λίβανο και θα ήταν πολύ λογικό αν το SVT την είχε επιλέξει ως μία από τους παρουσιαστές του διαγωνισμού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην πιο φιλοπαλαιστινιακή πόλη της Σουηδίας σε μία περίοδο που ενδέχεται να υπάρχει ακόμα σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης .

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 διοργανώνεται σε συνεργασία με την πόλη του Malmö και θα μεταδοθεί από το Malmö Arena την Τρίτη 7 Μαΐου (1ος ημιτελικός), την Πέμπτη 9 Μαΐου (2ος ημιτελικός) και το Σάββατο 11 Μαΐου (τελικός)

αφού η Loreen κέρδισε για δεύτερη φορά στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “Tattoo“.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: Aftonbladet

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

 

 

 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *