Μολδαβία: Οι Νίκος Σόφης και Dimitri Stassos υποψήφιοι στο Etapa Nationala 2024!

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα οι 32 υποψήφιοι στο Etapa Nationala 2024, τον εθνικό τελικό της Μολδαβίας για την Eurovision 2024. Ανάμεσα τους συναντούμε όμως και τους δικούς μας Νίκο Σόφη και Dimitri Stasso, που διαγωνίζονται από κοινού με το τραγούδι που υπογράφουν με τίτλο Contrasens.

Το Contrasens το οποίο ερμηνεύει η 18χρονη Reghina Alexandrina, το οποίο είναι στα ρουμανικά και προκρίθηκε για τις live auditions της 13ης Ιανουαρίου, μέσα από τις οποίες θα προκύψουν οι δέκα συμμετοχές που θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό στις 17 Φεβρουαρίου. Η Reghina είναι γνωστή στη χώρα ως το κορίτσι με το ακορντεόν, το οποίο χρησιμοποιείται έντονα και στο τραγούδι. Το Contrasens εκτός από τους Νίκο Σόφη και Dimitri Stasso, υπογράφουν και οι Rickard Bonde Truumeel, Reghina Alexandrina και Eugen Natan Doibani.

Ο Δημήτρης Στάσσος μένει μόνιμα στην Σουηδία με σημαντική καριέρα εκεί. Έχει δύο φορές διαγωνισθεί ως συνθέτης στη Eurovision. Την πρώτη φορά με την Ισπανία το 2009 και το La Noche Es Para Mi της Soraya και το 2012 με την Ελλάδα και το Aphrodisiac της Ελευθερίας Ελευθερίου. Φέτος όπως αποκλειστικά έχετε διαβάσει στο Eurovisionfun έχει στείλει τραγούδι και στην ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι, συνεργαζόμενος μάλιστα με έναν εκ των δημιουργών του Tattoο και του Euphoria της Loreen.

Ο Νίκος Σοφής είναι στιχουργός με βάση του τη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αρκετούς εθνικούς τελικούς διάφορων χωρών (Μολδαβία, Λευκορωσία, Πολωνία, Ισλανδία, Ελβετία, Ρουμανία κ.α.). Αυτή θα είναι η έκτη συνεχόμενη φορά που συμμετέχει στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας, όπου το 2018 κέρδισε την δεύτερη θέση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *