Ολλανδία: Μάχη για τρεις το εισιτήριο για το Μάλμε!

Η εσωτερική επιλογή μέσω της οποίας η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της και για την Eurovision 2024. Σε πολύ λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Μάλμε. Τρεις καλλιτέχνες, όλες γυναικείου φύλου, παραμένουν στην διεκδίκηση, σύμφωνα με όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio 538,  επικαλούμενος έγκυρες και αποκλειστικές του πληροφορίες ανέφερε σήμερα πως μία εκ των Karsu, Numidia και Ilse Delange, θα σηκώσει την σημαία της Ολλανδίας, στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού, οι τρεις τραγουδίστριες φέρεται να έπρεπε να τραγουδήσουν ζωντανά στην επιτροπή επιλογής το τραγούδι τους. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η φετινή απογοήτευση με τις ζωντανές εμφανίσεις της Mia και του Dion, που είχαν ως αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από τον τελικό, μετά από οχτώ χρόνια.

Λίγο μετά την αναφορά του ονόματός της στη ραδιοφωνική εκπομπή, η manager της Ilse DeLange ανακοίνωσε πως η δημοφιλής καλλιτέχνης που εκπροσωπεί σε καμία περίπτωση δεν θα βρίσκεται στη σκηνή της Eurovision. «Νομίζω ότι η Ilse αναφέρεται ως πιθανή συμμετέχουσα κάθε χρόνο, αλλά μπορώ να πω με 100% βεβαιότητα ότι η Ilse δεν θα συμμετάσχει φέτος» Θυμίζουμε πως η Ilse Delamge ήταν το ήμισυ των The Common Linnets, που με το Calm After The Storm, έφεραν την χώρα τους στην δεύτερη θέση, στην Eurovision 2014.

Τόσο η Numidia, όσο και η Karsu έγιναν γνωστές μέσα από την συμμετοχή τους στο Best Singers. Το τραγούδι της Numidia για την Eurovision 2024 υπογράφει ένας πρώην eurostar, o Douwe Bob που εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Eurovision 2016.

Θα μπορέσει η Ολλανδία να επιστρέψει στον μεγάλο τελικό στην Eurovision 2024; Ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Μάλμε; Μέχρι τις γιορτές θα γνωρίζουμε, για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Εσείς ποια εκ των τριών θα επιθυμούσατε να εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο διαγωνισμό;

Πηγή: RTL
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *