Αλβανία: Κι άλλη αποχώρηση από το Festivali i Këngës 62!

Μετά την αποχώρηση της Kejsi Tola και της Samanta από το Festivali i Këngës 62, άλλη μια αποχώρηση περίμενε τον μεγάλο μουσικό Διαγωνισμό της Αλβανίας!

Ο λόγος για τον Sardi Strugaj που είχε ανακοινωθεί πως θα συμμετέχει στο φετινό Festivali i Këngës με το τραγούδι “Boshatisur”. O τραγουδιστής συμμετέχει προς το παρόν στην Αλβανική εκδοχή του “Dancing With The Stars”, μέσα από το οποίο έγινε και η ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Στην περίπτωση της Kejsi Tola και της Samanta, το RTSH, προχώρησε στην αντικατάσταση τους από δύο επιλαχόντες καλλιτέχνες. Ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο αν ο Sardi Strugaj θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο καλλιτέχνη.

Το Festivali i Këngës 62 πρόκειται να λάβει χώρα από 19 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, με την κριτική επιτροπή να αναδικνύει τον νικητή του φεστιβάλ, ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει για τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *