Ελλάδα: H Μαρίνα Σάττι επικεντρώνεται πλέον στην Eurovision και στην εύρεση τραγουδιού!

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η περιοδία της Μαρίνας Σάττι, με τίτλο “YENNA” που είχε σκοπό να προμοτάρει τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της τραγουδίστριας, με το τελευταίο live, να λαμβάνει χώρα στην Αθήνα.

Η Μαρίνα Σάττι, εμφανώς συγκινημένη, έχοντας μεγάλη επικοινωνία με το κοινό, ανέφερε πως το συγκεκριμένο θα είναι το τελευταίο live του “YENNA”, και κάνοντας νόημα στο κοινό, είπε πως το επόμενό της live θα είναι με καινούργια τραγούδια!

Η εκπρόσωπος της χώρας μας, ξεσήκωσε τα πλήθοι τραγουδώντας τις επιτυχίες της, καθώς και διασκευές επιλεγμένων τραγουδιών με Βαλκανικούς και Αραβικούς ήχους αλλά και στίχους!

Το Eurovisionfun φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν την συναυλία, και σας παραθέτουμε μερικά στιγμιότυπα παρακάτω:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Η Μαρίνα Σάττι πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στην εύρεση του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024. H ίδια όπως έχει δηλώσει συνεχίζει τόσο να γράφει δικά της τραγούδια, όσο και να ακούει και να αξιολογεί με την ομάδα της, τα τραγούδια που έχουν κατατεθεί στην ΕΡΤ.

Πλέον η θετική σκέψη όλων μας είναι με την Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία, καθώς περιμένουμε την επόμενη ανακοίνωση της ΕΡΤ, όσον αφορά την ελληνική εκπροσώπηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *