Ο Φοίβος για πρώτη φορά στην Eurovision; Ποια χώρα τον διεκδικεί;

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι Σέρβοι φίλοι του διαγωνισμού όταν χθες το βράδυ αναρτήθηκε ανεπίσημα μια λίστα με 32 ονόματα συμμετεχόντων του Pesma Za Evroviziju 2024. Αν και η αρχική δημοσίευση της λίστας κατέβηκε σχεδόν αμέσως, το χρονικό αυτό διάστημα ήταν αρκετό ώστε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μιας και δεν γνωρίζουμε το κατά πόσο αυτή η λίστα είναι επίσημη – και μέχρι να γίνει – θα ασχοληθούμε με ένα μόνο όνομα εξ αυτών, αυτό της Milica Pavlović, συνθέτης της συμμετοχής της οποίας φαίνεται να είναι ο Φοίβος!

Όπως βλέπετε και παραπάνω, φημολογείται ότι ο τίτλος της συμμετοχής θα είναι «Nitro» με τον Φοίβο να υπογράφει τη μουσική σε στίχους των Ljiljana Jorganović και Mimi Mercedes.


Ποια είναι η Milica Pavlović;

Η Milica Pavlović είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σερβικής μουσικής σκηνής. Έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τον διαγωνισμό Zvezde Granda πριν από 10 περίπου χρόνια και από τότε έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο της ποπ-φολκ μουσικής.

Η καριέρα της περιλαμβάνει πολυάριθμα επιτυχημένα singles και άλμπουμ που έχουν συγκεντρώσει ευρεία αναγνώριση αναδεικνύοντας τόσο τη δυναμική όσο και την ευελιξία της μέσα στο συγκεκριμένο είδος.

Η επιτυχία της αντανακλάται όχι μόνο στα charts, αλλά και στη σημαντική της επίδραση στο σύγχρονο μουσικό τοπίο της Σερβίας.


Τι συνδέει Φοίβο και Milica;

Ο Φοίβος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τη Milica υπογράφοντας αρκετές από τις επιτυχίες της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας συνθέτης έχει γράψει για τη Σέρβα τραγουδίστρια τα παρακάτω κομμάτια:

Το πιο πρόσφατο από τα παραπάνω είναι το «Jaša» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο ως κομμάτι του άλμπουμ «LAV».


Υπενθυμίζουμε ότι η επίσημη λίστα των καλλιτεχνών του Pesma Za Evroviziju 2024 αναμένεται να ανακοινωθεί έως τα τέλη Δεκεμβρίου, όταν και θα μάθουμε αν οι φήμες για συμμετοχή του Φοίβου στον σερβικό εθνικό τελικό είναι αληθείς ή όχι.

Γνωρίζατε για τη συνεργασία του Φοίβου με τη Milica; Πιστεύετε ότι μια συμμετοχή με αυτόν τον ήχο θα έβρισκε αποδοχή στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τον διαγωνισμό της Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Ήταν έγκλημα που ο Φοίβος δεν πήγε με την Βανδή την περίοδο 1998- 2003 τότε που και δύο έσκιζαν, και ο Φοίβος θα μπορούσε να προσαρμόσει κάτι πάνω στην Δέσποινα. Αλλά η ΕΡΤ τότε, τους σνομπαρε. Και πήγαν απαράδεκτα τραγούδια τις περισσότερες φορές. Έγκλημα που μια από τις μεγαλύτερες σταρ τότε, η Βανδή, δεν πήγε EV. Έγκλημα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *