Junior Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε o εκπρόσωπος της Ιταλίας!

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η δεύτερη έκδοσή του The Voice Kids Italy με μεγάλο νικητή τον Simone Grande.

Η παρουσιάστρια, Antonella Clerici, ανακοίνωσε ότι ο νικητής του The Voice Kids, Simone Grande, θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Junior Eurovision Song Contest 2024.

Ο 11χρονος Simone Grande από το Rozzano του Μιλάνου, ονειρεύεται είτε να γίνει τραγουδιστής είτε ποδοσφαιριστής, έφτασε στα blind auditions με το L’essenziale του Marco Mengoni. Ο Clementino και η Arisa είχαν γυρίσει δείχνοντας ενδιαφέρον για τον Simone, ωστόσο, ο Clementino μπλόκαρε την Arisa και τον έφερε στην ομάδα του.

Στον ημιτελικό, αν υπάρχει ένας διαγωνιζόμενος που άφησε τους πάντες άφωνους ήταν ο μικρός Simone Grande, ο οποίος κατέπληξε την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του “Adagio” της Lara Fabian.

Στο τελικό ερμήνευσε το All By Myself και έδειξε όχι μόνο με τη φωνή του, που χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο και εντυπωσιακό φωνητικό εύρος, αλλά και την ερμηνεία του, που τον κάνει έτοιμο για τον μουσικό κόσμο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Την Ιταλία φέτος εκπροσώπησαν οι Melissa & Ranya με το τραγούδι “Un Mondo Giusto”, τερματίζοντας στην 11η θέση με 81 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: ilsussidiario & newsbook

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *