Μόνο με παραμύθια κατακτώνται οι άνθρωποι!

Ο Γιάννης Τσαρούχης ο σπουδαιότερος ίσως Έλληνας ζωγράφος του 20ου αιώνα, έλεγε πως “Μόνο με παραμύθια κατακτώνται οι άνθρωποι”, και κάποιοι φαίνεται πως την ρήση αυτή προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα.

Με αφορμή λοιπόν το θέατρο του παραλόγου που σήμερα παρακολουθήσαμε, από την προσπάθεια ενός μικρού site της Eurovision να μας παρουσιάσουν το άσπρο ως μαύρο, το Eurovisionfun δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση, που είναι και το μόνο που θα σχολιάσουμε επί του θέματος:

Μικρό site που ασχολείται με την Eurovision και που πριν λίγες ημέρες παρουσίαζε μία ανύπαρκτη είδηση ως αποκλειστική του, πως η Μ. Σάττι πραγματοποίησε την φωτογράφιση για την συμμετοχή μας, σήμερα μπας και τσιμπήσει λίγα κλικ και περιορίσει τη διαφορά που μας χωρίζει σε λιγότερους από 100.000 επισκέπτες μηνιαίως, αναφέρει πως η διάψευση της εκπροσώπου μας για το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και το αν απέρριψε ή όχι τα 150 τραγούδια που υποβλήθηκαν αφορούν εμάς και όχι τον τηλεοπτικό σταθμό που δημοσίευσε πρώτο τα παραπάνω. Επειδή έχουμε πολλή όρεξη έχουμε να πούμε τα εξής:
1. Ευχαριστούμε που μας θεωρείτε τόσο σημαντικούς, ακόμα πιο σημαντικούς στην παραγωγή ειδήσεων και εντυπώσεων από έναν τηλεοπτικό σταθμό και “αναγκάσαμε” εμείς, που όπως αναφέρετε απλά αναδημοσιεύσαμε μία είδηση και όχι ο ΣΚΑΙ, την Μαρίνα να βγει να τη διαψεύσει.
2. Αίγλη και διαχρονικότητα δεν αποκτάς και δεν πείθεις κανέναν όταν γράφεις: “Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι, ύστερα από site που ασχολείται με τη Eurovision, που αναδημοσίευσε είδηση ότι έχει ακούσει όλα τα τραγούδια και τα έχει απορρίψει, αναγκάστηκε να διαψεύσει την είδηση, και να μιλήσει για fake news! .”
Αποδεικνύεις απλά γιατί έγινες ένα μικρό site κ θα γίνεις ακόμα μικρότερο.
3.Το μικρό αυτό site είναι ο ogaegreece.com, εμείς γράφουμε το όνομα σας μπας και μπει κανένας επισκέπτης παραπάνω και ανεβούν λίγο τα στατιστικά σας. Εσείς μπορείτε να αναφέρεστε σε εμάς ως ακατανόμαστοι.
4.Είμαστε τόσο χαρούμενοι που εχθροι και φίλοι κυριολεκτικά κρέμονται από τα γραφόμενα μας και είναι πανέτοιμοι να σχολιάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά Τα δένδρα που έχουν καρπούς εξάλλου πετροβολούν.
5. Το ξέρουμε ότι τα αποκλειστικά μας είναι ο εφιάλτης και ο τρόμος σας, αλλά αυτό δεν ήταν δική μας είδηση, εξάλλου όπως και εσείς αναφέρετε στο άρθρο σας εμείς αναδημοσιεύσαμε, όπως και πολλά άλλα sites ακόμα και γενικού ενδιαφέροντος την εν λόγω είδηση από την εκπομπή του ΣΚΑΙ.
6. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και θα σας συνιστούσαμε ψυχραιμία. Ξέρουμε η χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά από όλες τις απόψεις για εσάς, αλλά karma is a bitch …
Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στο Eurovisionfun την μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων της Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο!
6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurofan
    Eurofan says:

    Εξαιρετική ανακοίνωση για άλλη μια φορά, φαίνεται συνεχώς γιατί έχετε την υπέροχη π έχετε. Αμφιβάλλω ωστόσο ότι χρειάζεται να συνεχίσετε να απαντάτε σε αυτό το χωριουδάκι. Μεγαλύτερη σημασία έχει επί του παρόντος ένα άκυρο σχόλιο στα άρθρα σας, από οτι η εμμονή της αίγλης. Αν ήταν άλλωστε έστω και κοντά στα νούμερα σας δεν νμζ ότι θα τους ενδιέφερε να αναδείξουν τα ” τρομερά λάθη σας”. Είναι απλά δείγμα για τα συμπλέγματα κατωτεροτητας που εύλογα έχουν. Μπράβο παιδιά (του eurovisionfn εννοείται), συνεχίστε την καλή δουλειά και αφήστε του haters να περιττολογουν

    Απάντηση
  2. lou_
    lou_ says:

    Αυτό το “μικρό σάιτ” που επαναλαμβάνετε σε κάθε ευκαιρία εκτός από εκνευριστικό είναι επίσης δείγμα ξιπασιάς και κακεντρέχειας. Χάνετε το δίκιο σας με τέτοιες συμπεριφορές. Ακόμα κι αν ο Ogae είναι τώρα μικρό σάιτ, δεν παύει να έχει μια πορεία και μια ιστορία. Εμείς οι παλιές καραβάνες της Γιουροβίζιον το γνωρίζουμε καλά. Δείξτε λίγο σεβασμό. Ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός αλλά η μεγαλοψυχία έχει σπουδαιότερα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε πως εύκολα τα μικρό γίνεται μεγάλο και το μεγάλο μικρό. Καλές γιορτές. Ελπίζω να περάσει το σχόλιο.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μεγαλοψυχια δειχνουμε σχεδον καθημερινα, σε απειρες αφορμες που μας δινονται απο την αλλη πλευρα, όπου φανταζομαι δεν σας ενοχλουν κ δεν μπηκατε στη διαδικασια να σχολιασετε ποτέ εκει κατι αντιστοιχο. Μιας που ειστε κ παλια καραβανα οπως δηλωνετε θα γνωριζετε ολα αυτα τα χρονια, τα όσα εχουμε υποστει. πχ Σχολιάσετε στο αντιστοιχο άρθρο του μικρου αυτου σαιτ τώρα για τις αστειοτητες πως η Σάττι διέψευσε συγκεκριμένα εμας απο ολα τα σαιτ που αναπαρηγαγαν την ειδηση και οχι ενα τηλεοπτικο σταθμο που εβγαλε την ειδηση; Σχολιάσατε ποτε αυτα τα περι επισημου σωματειου, όταν αυτο δεν ισχυει αφου η EBU δεν εχει κανενα επισημο σωματειο κ η ελληνικη νομοθεσια αναγνωριζει επισημοτητα στα σωματεια κατω απο συγκεκριμενους ορους, που πληροι και ο ινφε; Φανταζομαι όχι..Μαλλον η ευαισθησια σας ειναι τελειως επιλεκτικη. Τωρα για το τελευταιο μέρος του σχολίου σας, σαφως κ εχετε δικαιο κ ολα ειναι ρόδα που μπορουν να γυρισουν, όταν όμως εχεις εμπιστοσυνη σε αυτο που κάνεις κ δεν αγεσαι κ φερεσαι απο κανεναν κ μεταφερεις παντα αντικειμενικα την αληθεια κ την πραγματικοτητα, δεν αναμενεις ανταλλαγματα για να γράψεις κάτι, τότε δεν εχεις να φοβασαι τπτ…Οπως εχω αναφερει παμπολες φορες, σε θέματα αξιοπιστιας δεν δείχνουμε καμια μεγαλοθυμία, η απαντηση μας ειναι παντοτε δεδομενη κ σκληρη!

      Απάντηση
      • lou_
        lou_ says:

        Χαίρομαι που σας έδωσα την αφορμή να τα πείτε όλα αυτά και να ξεσπάσετε. Αν όμως έχετε δίκιο, που εγώ δεν το αμφισβητώ, γιατί να δείχνετε σαν κακιασμένες γεροντοκόρες με την επανάληψη της φράσης “μικρό σάιτ” για την άλλη πλευρά; Δείχνει κάπως αστείο, να σας πω την αλήθεια. Επίσης εγώ ποτέ δεν σας είπα να μην απαντάτε. Φυσικά και να δίνετε την απάντηση σας, ευθεία και σκληρή. Τους χαρακτηρισμούς σας συνέστησα να αποφύγετε, τύπου μικρό-μεγάλο, γιατί, όπως είπαμε, έχει ο καιρός γυρίσματα. Όσον αφορά το παλιά καραβάνα, ένα θα σας πω, θυμάμαι Σάββατο βράδυ Μαΐου, να φεύγω από καφετέρια στους Αμπελοκήπους και να παρατάω την παρέα μου γιατί τραγουδούσαν οι Bang στη Γιουροβίζιον!

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Δεν μου απαντησατε ομως στο βασικοτερο…Την ενοχληση σας για τον τροπο που απαντάμε, σε κατι που κι εσεις παραδεχεστε πως εχουμε δικαιο, την εκφράσατε στην πρωτόλεια αιτια κ αφορμη; Ή σας ενοχλει μονο η απαντηση; Αυτα κ καλη συνεχεια.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *