Ισραήλ: Το trailer για την Eurovision 2024! (Video)

Με το HaKokhav Haba να περνά στην δεύτερη και τελική του φάση, το Ισραήλ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2024. Για το λόγο αυτό μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα trailer το οποίο αφορά γενικότερα την συμμετοχή του Ισραήλ στην ιδιαίτερη για αυτούς χρονιά, φέτος.

Το trailer ξεκινά με κάποια άρθρα από τον διεθνή τύπο, αλλά και εικόνες από φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις, που ζητούσαν το μποϊκοτάζ του Ισραήλ από την Eurovision 2024. Συνεχίζει με το γεγονός της πρωτιάς του Ισραήλ στις εταιρείες στοιχημάτων και την ανακοίνωση της λίστας των χωρών από την EBU, ανάμεσα στις οποίες βλέπουμε και το Ισραήλ.

Αμέσως μετά ακούμε την φωνή ενός εκ των κριτών του HaKokhav Haba, που αναφέρει κάποιους στίχους από την παλαιά διαθήκη, που χρησιμοποιούνται και σε ένα γνωστό τραγούδι.

Σε κάθε γενιά οι ζωές μας θα απειλούνται, αλλά ο Θεός θα μας σώζει από αυτούς. 

Το trailer με τον εκφωνητή να αναφέρει πως θα είναι μεγάλη τιμή για αυτόν που θα μας εκπροσωπήσει αυτή τη χρονιά και βλέπουμε τον περίφημο τοίχο του HaKokhav Haba καλυμμένο με την σημαία του Ισραήλ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

14 καλλιτέχνες έχουν απομείνει στη διεκδίκηση της εκπροσώπησης του Ισραήλ στην Eurovision 2024. Από την Τετάρτη 3/1 και σε κάθε νέο επεισόδιο του HaKokhav Haba, ένας καλλιτέχνης θα αποχωρεί, μέχρι να φθάσουμε στον μεγάλο νικητή που θα αναλάβει να σηκώσει την σημαία του Ισραήλ στο Μάλμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *