Κύπρος: Στις 29 Φεβρουαρίου η πιθανότερη κυκλοφορία του “Liar” | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο κύβος ερρίφθη και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Liar, της φετινής κυπριακής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision είναι η 29η Φεβρουαρίου.

Ο σχεδιασμός του ΡΙΚ και της καλλιτεχνικής ομάδας είναι στις 29 Φεβρουαρίου να δοθεί στη δημοσιότητα το video clip του Liar, του τραγουδιού με το οποίο η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024. Εφόσον φυσικά δεν συμβεί κάτι απρόοπτο που θα ανατρέψει όλο αυτό τον σχεδιασμό.

Ήδη όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενα μας άρθρα, αυτή την εβδομάδα η Silia επιστρέφει από το Λος Άντζελες στην Αθήνα. Αφού πραγματοποιήσει την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού θα μεταβεί με την καλλιτεχνική ομάδα στην Κύπρο, ώστε το ερχόμενο σαββατοκύριακο να ξεκινήσει τα γυρίσματα του video clip.

Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Κώστας Καρύδας, ένας από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες στην Ελλάδα, αλλά και με μεγάλη εμπειρία από τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού σκηνοθέτησε τις συμμετοχές της Stefania και της Amanda το 2021 και 2022 αντίστοιχα, που κατέλαβαν αμφότερες θέσεις μέσα στο τοπ10.

Το video clip της φετινής κυπριακής συμμετοχής μετά από αρκετά χρόνια θα γυριστεί εξολοκλήρου στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Λεμεσό και θα περιέχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο, η Silia θα μιλήσει στα κυπριακά media και θα κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Μετά το πέρας των γυρισμάτων η Silia θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να το δεύτερο μέρος των προβών της, αυτή τη φορά με τους χορευτές που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή της Eurovision. Πριν από αυτό όμως και μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Liar στις 29 Φεβρουαρίου, η Κύπρια εκπρόσωπος θα έρθει για λίγες ημέρες ξεκούρασης στην πατρίδα της μητέρας την Θεσσαλονίκη.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, το σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ΡΙΚ και η καλλιτεχνική ομάδα, με την ευγενική χορηγία του City of Dreams, του μεγαλύτερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος της χώρας, πραγματοποιεί ένα media event για επιλεγμένα eurovision sites, αλλά και τηλεοπτικούς συντάκτες που καλύπτουν τον διαγωνισμό της Eurovision. Φυσικά το Eurovisionfun θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν. Επιπλέον μπορείτε μέσω του Instagram μας να στέλνετε τις ερωτήσεις σας για την Silia, αφού οι δέκα δικές σας καλύτερες ερωτήσεις θα επιλεγούν, ώστε να τις της απευθύνουμε στην συνέντευξή που θα πραγματοποιήσουμε.

Το γιουροβιζιονικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Λεμεσό της Κύπρου την επόμενη εβδομάδα και μέσα από το Eurovisionfun, τα social media μας και το κανάλι μας στο YouTube θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλα όσα θα συμβούν εκεί!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Αυτό που έχω καταλάβει όλο αυτό το διάστημα στα άρθρα που αναρτειται για την κυπριακή συμμετοχή είναι ότι στοχεύουν στην πεντάδα η τριάδα του βαθμολογικού πίνακα εννοείται ότι περιμένω με όλο αυτό το ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τη σαττι κάτι ανάλογο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *