Luxembourg Song Contest

Λουξεμβούργο: Η σειρά εμφάνισης του Luxembourg Song Contest!

Η σημερινή μέρα πρόκειται να εξελιχθεί σε μια άκρως σημαντική για τους φαν του Διαγωνισμού, καθώς απόψε, μια από τις πιο πετυχημένες χώρες, το Λουξεμβούργο, πρόκειται να επιστρέψει επίσημα στην Eurovision, με την επιλογή του εκπροσώπου του για τον φετινό Διαγωνισμό.

Η χώρα έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα επιλέξει μέσω ενός εθνικού τελικού, και σήμερα όλες αυτές οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με την διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού του Luxembourg Song Contest, όπου θα προκύψει o εκπρόσωπος του Λουξεμβούργου για την μεγάλη τους επιστρφή.

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση RTL, ανακοίνωσε την σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι Διαγωνιζόμενοι:

  1. Joel Marques – “Believer”
  2. EDSUN – “Finally Alive”
  3. Naomi Ayé – “Paumée sur terre”
  4. Angy & Rafa Ela – “Drop”
  5. One Last Time – “Devil in the Detail”
  6. Krick – “Drowning in the rain”
  7. CHAiLD – “Hold On”
  8. TALI – “Fighter”

Ο νικητής της επιλογής θα αποφασιστεί σε ποσοστό 50% από την ψηφοφορία μιας κριτικής επιτροπής και στο υπόλοιπο 50% από την ψήφου του κοινού. Συγκεκριμένα:

  • Η κριτική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει το 50% του αποτελέσματος θα αποτελείται από εκπροσώπους από οκτώ χώρες , με πέντε μέλη από κάθε χώρα.
  • Η ψηφοφορία του κοινού θα είναι ανοιχτή όχι μόνο στο κοινό εντός χώρας, αλλά και το διεθνές κοινό θα έχει επίσης λόγο για το ποιος θα λάβει το χρίσμα της εκπροσώπησης του Δουκάτου στη Eurovision 2024.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον εθνικό τελικό του Λουξεμβούργου στο σχετικό μας άρθρο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό του Luxembourg Song Contest 2024 στις 21:00 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης του Λουξεμβούργου, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Λουξεμβουργου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: rtl.lu

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *