Μάλτα: Στις 3 Φεβρουάριου θα πραγματοποιηθει ο τελικός του MESC 2024!

Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός φορέας της Μάλτας, TVM, ανακοίνωσε ότι ο εθνικός τελικός του MESC 2024 θα πραγματοποιηθει στις 03 Φεβρουαρίου. 

Όπως σας ενημερώσαμε και στο χθεσινό μας άρθρο, το MESC 2024 θα ξεκινήσει από τις 29 Ιανουάριου και θα τελειώσει στις 03 Φεβρουαρίου. 

Στις 29-31 Ιανουαρίου, μετά το δελτίο ειδήσεων στις 9.00 μ.μ., θα προβληθούν τρία επεισόδια, κατά τα οποία θα πάρουν συνέντευξη από τους 12 φιναλίστ για το MESC 2024. Κατά τη διάρκεια αυτών των προγραμμάτων το κοινό θα εξοικειωθεί καλύτερα με τους τραγουδιστές, θα μάθει ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτούς και θα γνωρίσει επίσης πώς προετοιμάζονται για την τελευταία βραδιά. Αυτές οι προετοιμασίες περιλαμβάνουν και τα γυρίσματα των βίντεο κλιπ του κάθε καλλιτέχνη.

Τα βίντεο κλιπ θα προβληθούν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, με κάθε τραγουδιστή να παρουσιάζει την ερμηνεία του τραγουδιού του μέσα από το μουσικό βίντεο.

Στις 2 Φεβρουαρίου, το TVM θα μεταδώσει ένα ξεχωριστό θέαμα τραγουδιού και διασκέδασης με τη συμμετοχή των 12 φιναλίστ. Η ομάδα παραγωγής της Eurovision της Μάλτας δήλωσε στο TVMnews ότι αυτή η συνεδρία θα περιλαμβάνει στιγμές νοσταλγίας από την ιστορία της τοπικής και διεθνούς μουσικής, η οποία αναμφίβολα κυριαρχεί στην ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision της Μάλτας θα μεταδοθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους σε ένα στούντιο του PBS στο Television House, όπου μετά η απόφαση θα καταλήξει ενώπιον της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού μέσω ψηφοφορίας.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Μάλτα στη Σουηδία θα ανακοινωθεί στο τέλος αυτής της βραδιάς στις 03 Φεβρουαρίου. Εκτός από τα βραβεία για τη πρώτη, δεύτερη και την τρίτη θέση, θα υπάρξουν και βραβεία για τους συμμετέχοντες με το καλύτερο βίντεο κλικ καθώς και για τα καλύτερα νέα ταλέντα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φιναλίστ του εθνικού τελικού, είναι οι ακόλουθοι:

  1. Miriana Conte – “Venom”
  2. Sarah Bonnici – Loop”
  3. Greta Tude – “Topic (Bla Bla)”
  4. Janvil – “MAN”
  5. Haley Azzopardi – “Tell Me That It’s Over”
  6. Ryan Hili – “Karma”
  7. Erba – “Sirena”
  8. Nathan – Ghost”
  9. Denise – “Mara”
  10. Matt Blxck – “Banana”
  11. Gail – Wild Card”
  12. Lisa Gauci – “Breathe

Οι περσινοί νικητές του MESC 2023 ήταν οι  The Busker με το “Dance (Our Own Party)”χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό τερματίζοντας στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με 3 βαθμούς:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: TVM

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *