Τσεχία: Η Aiko είχε καταθέσει τραγούδια στο ESCZ τα προηγούμενα χρόνια!

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Aiko, κερδισε το ESCZ, και ταυτόχρονα την εκπροσώπηση της Τσεχίας στην Eurovision 2024, με το τραγούδι “Pedestal”.

Η Aiko κέρδισε τον εθνικό τελικό, με σχεδόν διπλάσιες ψήφους από την Elly που κατέκτησε την δεύτερη θέση. Ωστόσο, αυτή μεγάλη νίκη, δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια της Aiko στον εθνικό τελικό.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, στο “The EuroTrip Podcast”, έχει καταθέσει αρκετές φορές τραγούδια της στην ČΤ για να συμμετέχει στο ESCZ:

«Νομίζω πως αυτή είναι η τρίτη μου προσπάθεια. Μου αρέσει πολύ αυτή η κοινότητα. Μου αρέσει που στην Eurovision οι καλλιτέχνες πηγαίνουν  με την μουσική τους, που είναι αρκετά διαφορετικό από άλλους διαγωνισμούς. Είναι κάτι που ήθελα να ζήσω, και φέτος δούλεψε.»

Όπως φαίνεται, τις φορές που η Aiko είχε καταθέσει τραγούδια, η δημόσια τηλεόραση δεν την επέλεξε να συμμετέχει στον Εθνικό Τελικό.

Ακόμα, η Αiko, έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την σκηνική της εμφάνιση και το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν τον Μάιο:

«Μπορείτε να περιμένετε κάτι πολύ πιστό στην ιδέα του τραγουδιού, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα από πίσω. Θα έχει μαύρο, κόκκινο και άσπρο.»

Η Aiko θα εκπροσωπήσει την Τσεχία στην Eurovision 2024, με το τραγουδι “Pedestal”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Τσεχίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: eurotrippodcast.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *