Στοιχήματα: Πτώση της Γαλλίας στην 18η θέση | Άνοδος για την Λιθουανία στο τοπ10!

Σημαντικές ανακατατάξεις είχαμε στις αποδόσεις των στοιχημάτων για τον νικητή της Eurovision 2024. Μπαίνοντας πλέον στη καρδιά της σεζόν των εθνικών τελικών τα στοιχήματα αλλάζουν σχεδόν καθημερινά, αφού η δημοσιοποίηση νέων τραγουδιών είναι πλέον συνεχής. Στα  highlights των αλλαγών είναι η τεράστια πτώση της Γαλλίας και η ξαφνική άνοδος για την Λιθουανία.

Γαλλία στην 18η θέση

Η Γαλλία ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε το τραγούδι της για την Eurovision 2024. O Slimane με τον Mon Amour ήταν σταθερά στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων, μέχρι πριν λίγο που κατρακύλησε στην 18η θέση.

Τρεις στοιχηματικές εταιρείες ανέβασαν πολύ τις αποδόσεις τους για νίκη της Γαλλίας και έτσι για πρώτη φορά φέτος, ο Slimane βρίσκεται τόσο χαμηλά. Άγνωστο βέβαια παραμένει που οφείλεται αυτή η μεγάλη κάθοδος, αφού δεν υπήρξε κάτι νεότερο για την γαλλική συμμετοχή, ούτε κάποια κακή του ζωντανή εμφάνιση, που συνήθως είναι εξελίξεις που επηρεάζουν και τις αποδόσεις των στοιχημάτων. Μένει τώρα να δούμε αν αυτό ήταν κάτι τυχαίο ή πρόσκαιρο ή κάποια αρνητική τάση που θα συνεχιστεί.

Ένα joke entry απογείωσε τη Λιθουανία

Η κυκλοφορία ενός τραγουδιού που συμμετέχει στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2024, φύσηξε ούριο άνεμο στα πανιά της μικρής βαλτικής χώρας και έτσι η Λιθουανία, που τα τελευταία χρόνια προκρίνεται στον τελικό, βρίσκεται πλέον στην όγδοη θέση των στοιχηματικών εταιρειών.

Το περί ου ο λόγος τραγούδι είναι το KABOOM!!! από τους VB Gang, το οποίο και έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τους The Roop, το μεγάλο φαβορί στο Λιθουανικό εθνικό τελικό.

Το Ηνωμένο Βασίλειο στην κορυφή

Ο Olly Alexander με λίγη βοήθεια από κάποιους υπευθύνους στο BBC και τις πολύ φιλόδοξες δηλώσεις τους, πως δηλαδή έρχονται για να νικήσουν στην Eurovision 2024 με ένα εμπορικό τραγούδι που θα φθάσει στο νο1 στα charts ήταν αρκετά για να φέρουν το Ηνωμένο Βασίλειο στην κορυφή.

Ακολουθούν όμως κατά πόδας οι συνήθεις ύποπτοι Ουκρανία, Σουηδία, Ιταλία και πλέον στην πέμπτη θέση η Νορβηγία, που πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε τους υποψήφιους στον δικό της εθνικό τελικό. Το Ισραήλ είναι πλέον στην έκτη θέση, με τη δεκάδα να κλείνει από τις Ισπανία, Λιθουανία, Ελβετία και την Ελλάδα, που παραμένει σταθερά εδώ και λίγες ημέρες στο top10.

Φυσικά ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς και πολλά έχουν να αλλάξουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαίου, όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *