Γερμανία: Η αρχηγός αποστολής υπερασπίζεται τα κακά αποτελέσματα της χώρας στον Διαγωνισμό!

Συνέντευξη παραχώρησε η Head of Delegation της Γερμανίας, Alexandra Wolfslast στο Euro Trip Podcast οπου μιλησε για τα κακά αποτελέσματα της χώρας στον Διαγωνισμό.

Η Alexandra Wolfslast έχει αναλάβει αυτό το ρόλο από τις αρχές του 2020 και από τότε η καλύτερη θέση της Γερμανίας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision ήταν η 25η θεση.

Εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια για τη Γερμανία, ώστε να πετύχουν καλά αποτελέσματα σε σχέση με άλλες χώρες στον διαγωνισμό. 

Μας νοιάζει. Αλλά πολλοί άνθρωποι μερικές φορές δεν βλέπουν ότι νοιαζόμαστε.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια στον δρόμο. Τα χρήματα είναι πάντα ένα θέμα, αλλά αυτό ισχύει με όλους τους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλη την Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Προσπαθούμε να κάνουμε όσο περισσότερα μπορούμε. Ελπίζω ο κόσμος να δει ότι νοιαζόμαστε και ότι κάνουμε όλα τα νήματα για να έχουμε καλούς διαγωνιζόμενους στην προεπιλογή και στο Μάλμε.

Το Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2024, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 16 Φεβρουάριου. Ο Floryan με το τραγούδι Scars”κέρδισε Ich will zum ESC και απέκτησε μια θέση στο τελικό του “Deutsche Finale”.

Σύμφωνα με την Alexandra Wolfslast, η χρήση αυτής της μορφής ήταν μέρος της στρατηγικής του 2024 για να αυξηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τη Eurovision. 

Είχαμε ένα σόου κάστινγκ που επρόκειτο να έχει μια προηγούμενη εμφάνιση της Eurovision. Ο κανονικός Γερμανός γνωρίζει για τη Eurovision μόνο τον Μάιο, οπότε αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αυτό το προτζεκτ ξεκινησε νωρίτερα.

Τέλος, η Alexandra Wolfslast παραδέχτηκε ότι θα ήθελε μερικά ακόμα είδη μουσικής στον τελικό, αλλά είναι ευχαριστημένη με τη συνολική ποιότητα. 

Έχουμε μερικά πολύ, πολύ καλά τραγούδια στον γερμανικό μας τελικό την Παρασκευή. Απλώς εξαρτάται αν το γούστο μου είναι το γούστο της κριτικής επιτροπής και του κοινού. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή ποιότητα εκεί μέσα.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Γερμανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Πηγή: The Euro Trip

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *