Εσθονία: Τα αναλυτικά αποτελέσματα και η τηλεθέαση του Eesti Laul 2024!

Το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός της Εσθονίας, Eesti Laul 2024, με μεγάλους νικητές τους 5miinust ja Puuluup με το “(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi”. Έτσι σήμερα ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Εσθονίας, EER, ανακοίνωσε τα αναλυτικά αποτελέσματα του ημιτελικού και του τελικού, Eesti Laul 2024.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του ημιτελικού είχαν ως εξής:

Η κατάταξη της ψηφοφορίας στον πρώτο γύρο του ημιτελικού έχει ως εξής:

Η κατάταξη της ψηφοφορίας στον δεύτερο γύρο του ημιτελικού έχει ως εξής:

Η κατάταξη του ημιτελικού στο Tartu, με βάση τα συνδυασμένα αποτελέσματα του πρώτου γύρου της κριτικής επιτροπής και της τηλεψηφοφορίας, στο μεγάλο τελικό πέρασαν ο Ollie, 5miinust ja Puuluup και Ewert and The Two Dragons. Στον δεύτερο γύρο, η Anet Vaikmaa συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους υποστήριξης (1.864 ψήφοι) και μετά από αυτήν, ο Peter Põder (1.413 ψήφοι) όπου και οι δύο πέρασαν στον τελικό.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του τελικού είχαν ως εξής:

Η κατάταξη της ψηφοφορίας στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο γύρο του τελικού είχαν ως εξής:

Οι 5miinust ja Puuluup, που στέφθηκαν νικητές του Εσθονικού τελικού το Σάββατο, ήταν το αγαπημένο  τραγούδι του κοινού, κερδίζοντας με εξαιρετική επιτυχία σε όλους τους γύρους ψηφοφορίας αφου το ψηφισαν   26.422 φορές στο σούπερ τελικό.

Τέλος όσο αφορά την τηλεθέαση, 183 χιλιάδες παρακολούθησαν το πρώτο μέρος του τελικού του Eesti Laul 2024, οπου προβλήθηκε σε δύο μέρη. Το δεύτερο μέρος παρακολούθησαν 205 χιλιάδες τηλεθεατές. Ωστόσο, η εκπομπή παρέμεινε το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό γεγονός στην Εσθονία την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε το reaction βιντεο μας για τη συμμετοχή της Εσθονίας:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: ERR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *