Ισραήλ: Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του “October Rain” θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Πέμπτη!

Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024 ένεκα και του “πολιτικού” στοιχείου που ενυπάρχει στους στίχους της υποβληθείσας συμμετοχής του “October Rain”,  γεγονός που επί του παρόντος εξετάζεται από την EBU, οι προετοιμασίες για τη Eurovision 2024 συνεχίζονται κανονικά.

Σύμφωνα με το Mako, τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της συμμετοχής της Eden Golan για τη Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθούν αυτή την Πέμπτη, εκτός απροόπτου και αλλαγής σχεδίων της ισραηλινής αποστολής.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ θα πραγματοποιηθούν έχοντας βάση τους στίχους που εξετάζονται αυτή τη στιγμή από την EBU, πάντα με το ενδεχόμενο της απόρριψής τους ή θα περιλαμβάνουν περισσότερες εκδοχές του τραγουδιού. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό κόστος των γυρισμάτων, σε περίπτωση που αυτά δεν αναβληθούν κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της EBU περί των επίμαχων στίχων, βάσει των αρχικών στίχων θα γυριστεί και το βίντεο.

Η αποκάλυψη του «October Rain» μέσα από ειδική εκπομπή

Η επίσημη αποκάλυψη της συμμετοχής του Ισραήλ στη Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής εκπομπής στην ισραηλινή τηλεόραση, η οποία αναμένεται να προβληθεί στις 11 Μαρτίου, ημερομηνία κυκλοφορίας της συμμετοχής της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα αποκαλυφθεί το βίντεο κλιπ του “October Rain”, καθώς και η πρώτη ζωντανή παρουσίαση της συμμετοχής. Επιπλέον, η Eden Golan θα ερμηνεύσει και μια διασκευή του “Unicorn” της Noa Kirel, ήτοι τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2023. Μάλιστα, η εν λόγω εμφάνιση μαγνητοσκοπήθηκε σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: mako
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *