Άγιος Μαρίνος: Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός του Una Voce per San Marino 2024!

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το Una Voce per San Marino, μέσω του οποίου το κρατίδιο της Ιταλικής Χερσονήσου θα επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα το εκπροσωπήσει στο Μάλμε. Σήμερα αρχίζουν και επίσημα οι ημιτελικοί της εθνικής επιλογής του Αγίου Μαρίνου, οι οποίοι και θα καθορίσουν τους οχτώ εκ των 16 φιναλίστ του τελικού του ερχόμενου Σαββάτου.

UVPSM 2024

129 ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς της εθνικής επιλογής του Αγίου Μαρίνου για το Μάλμε, εκ των οποίων οι οκτώ θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό. Αυτοί οι οκτώ καλλιτέχνες θα συναντήσουν στον τελικό οκτώ καλλιτέχνες που θα επιλεγούν και θα προσκληθούν από το RTV ως καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Οι ημιτελικοί για τους ανερχόμενους καλλιτέχνες θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθούν από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Ο Μεγάλος Τελικός  του UVPSM 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Teatro Nuovo di Dogana και ο νικητής της επιλογής θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει το έθνος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμε.

Φιναλίστ

Οχτώ καλλιτέχνες έχουν προκριθεί απευθείας στον μεγάλο τελικό της εθνικής επιλογής του Αγίου Μαρίνου. Η ανακοίνωση των ονομάτων των καλλιτεχνών πρόκειται να λάβει χώρα μέσα στις επόμενες ώρες.

Πρώτος Ημιτελικός

Τριάντα ένα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν απόψε στον πρώτο ημιτελικό του Una Voce per San Marino, με στόχο την κατάληψη ενός εισιτηρίου στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

  1. Alabaster
  2. Aleph
  3. Alessandro Bruni
  4. Alis Ray
  5. Allegra
  6. AMANDA
  7. Cabiria
  8. Dafne
  9. Daudia
  10. ELA
  11. Elena
  12. Frammenti
  13. Giada Fazi
  14. Hector Mira
  15. Ilenia Suffredini
  16. Isoladellerose
  17. Isotta
  18. ITAMA
  19. Julia
  20. Kija
  21. LOCO BOOMBOX
  22. Lord Spark
  23. Mace
  24. Masala e Foresta
  25. Miki Spire
  26. RanMa
  27. Sciaco
  28. Simon Evans
  29. Tommaso Sangiorgi
  30. Venn Smyth
  31. Zaira
Το πρόγραμμα του Una voce per San Marino 2024: 
  • 19 Φεβρουαρίου – Πρώτος Ημιτελικός
  • 20 Φεβρουαρίου – Δεύτερος Ημιτελικός
  • 21 Φεβρουαρίου – Τρίτος Ημιτελικός
  • 22 Φεβρουαρίου – Τέταρτος Ημιτελικός
  • 23 Φεβρουαρίου –  Ημιτελικός Αγίου Μαρίνου
  • 23 Φεβρουαρίου – Δεύτερη Ευκαιρία
  • 24 Φεβρουάριου – Μεγάλος Τελικός

Οι Piqued Jacks, νικητές του Una voce per San Marino 2023, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ημιτελικού τους με μηδέν βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *