Άγιος Μαρίνος: Στις 19 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση των καταξιωμένων Καλλιτεχνών!

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αγίου Μαρίνου, SMRTV επιβεβαίωσε ότι οι οχτώ Καταξιωμένοι Καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Una Voce per San Marino 2024 θα ανακοινωθούν στις 19 Φεβρουαρίου.

Το αρχικό τους πλάνο ήταν να ανακοινώσουν τους οχτώ καταξιωμένους καλλιτέχνες σε διαφορετικές μέρες και ο πρώτος καταξιωμένος καλλιτέχνης ήταν προγραμματισμένος να αποκαλυφθεί στις 13 Φεβρουαρίου, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο.

Έτσι οι οχτώ καταξιωμένοι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο τελικό του Una Voce per San Marino 2024 θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μιλάνο. 129 ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς της εθνικής επιλογής του Αγίου Μαρίνου για το Μάλμε, εκ των οποίων οι οκτώ θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό. Αυτοί οι οκτώ καλλιτέχνες θα συναντήσουν στον τελικό οκτώ καλλιτέχνες που θα επιλεγούν και θα προσκληθούν από το RTV ως καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Οι ημιτελικοί για τους ανερχόμενους καλλιτέχνες θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθούν από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Teatro Nuovo της Dogana.

Οι Piqued Jacks, νικητές του Una voce per San Marino 2023, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ημιτελικού τους με μηδέν βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: RTV

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *