Γαλλία: Ο Slimane ηχογραφεί την αγγλική εκδοχή του “Mon Amour”!

Ο Slimane, εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Eurovision 2024, αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης για την αγγλική εκδοχή της συμμετοχής του “Mon Amour”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

 

Παραμένει άγνωστο αν η αγγλική εκδοχή του “Mon Amour” θα είναι και αυτή που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision ή θα κυκλοφορήσει απλώς ως μια εναλλακτική εκδοχή του τραγουδιού, χωρίς σκοπό να παρουσιαστεί επί σκηνής. Το τελευταίο, βέβαια, φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο.

Ο Slimane επιλέχθηκε εσωτερικά από τη France Télévisions και η συμμετοχή του “Mon Amour” δόθηκε στην κυκλοφορία από τις αρχές Νοεμβρίου, αποτελώντας και την πρώτη αποκαλυφθείσα συμμετοχή του φετινού διαγωνισμού.

Ποιος είναι ο Slimane;

Ο Slimane Nebchi είναι 34 ετών και είναι αλγερινής καταγωγής. Κέρδισε το The Voice of France το 2016 και έκτοτε η καριέρα του έχει εκτοξευθεί. Τα τέσσερα στούντιο άλμπουμ του έχουν φτάσει όλα στην πρώτη θέση στα γαλλικά charts και έχει μπει και σε charts άλλων χωρών. Ήταν coach στο Voice of Belgium. Έχει επίσης συμμετάσχει σε μιούζικαλ και ταινίες ως ηθοποιός, ενώ είναι έχει και έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Ο Slimane είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα που έχει εκπροσωπεί τη Γαλλία στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εδώ και πολλά χρόνια. Όπως αναφέρει και η επικεφαλής της γαλλικής αποστολής, Alexandra Redde-Amiel, η Γαλλία οδεύει προς τη νίκη.

Ο προαναφερθείς στόχος αντανακλάται και στα charts. Εντυπωσιακά, για τα γαλλικά δεδομένα πάντοτε, το “Mon Amour” του Slimane βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ψηλά στα γαλλικά charts του Spotify.

Η Γαλλία, ως μέλος του BIG 5, προκρίνεται αυτόματα στον Μεγάλο Τελικό της 11ης Μαΐου, ενώ οι τηλεθεατές εντός της χώρας θα μπορούν να ψηφίσουν στον δεύτερο ημιτελικό .

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το reaction video του EurovisionFun για το “Mon Amour”, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *