Γερμανία: Ο Floryan νικητής του “Ich will zum ESC”!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, πραγματοποιήθηκαν τα έξι επεισόδια του “Ich will zum ESC”. Πρόκειται για ένα διαγωνιστικό σόου έξι επεισοδίων, ο νικητής του οποίου θα κερδίσει μία θέση στο “Deutsche Finale”, τον εθνικό τελικό μέσω του οποίου θα επιλεγεί η συμμετοχή της Γερμανίας για τη Eurovision 2024.

Τους διαγωνιζόμενους υποστήριξαν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και δύο coach, ο Rea Garvey και η νικήτρια της Eurovision 2014, Conchita Wurst. Στα πέντε επεισόδια οι διαγωνιζόμενοι επέλεξαν να ερμηνεύσουν διασκευές ή και τραγούδια δικής τους σύνθεσης, ενώ στο σημερινό έκτο και τελευταίο επεισόδιο ερμήνευσαν το τραγούδι με το οποίο, εφόσον κερδίσουν, θα συμμετάσχουν στο “Deutsche Finale”.

Oι τέσσερις φιναλίστ του “Ich will zum ESC”:

Floryan – “Scars”

Δυστυχώς η Bibiane δεν κατάφερε να εμφανιστεί στο τελικό λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Αφού τραγούδησαν και οι τρεις φιναλίστ νικητής από την ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκε ο Floryan με το τραγούδι Scars”  όπου κέρδισε μια θέση στο τελικό του “Deutsche Finale”.

Ετσι τα υποψήφια τραγούδια του Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024 είναι τα εξής:

  1. Isaak Guderian“Always on the run”
  2. GALANT“Katze”
  3. NinetyNine“Love on a budget”
  4. Marie Reim“Naiv”
  5. RYK“Oh boy”
  6. LeonaUndream you”
  7. Bodine Monet“Tears like rain”
  8. Max Mutzke“Forever strong”
  9. Floryan – “Scars”

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2024, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουάριου. 

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Γερμανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Πηγή: NDR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *