Γερμανία: Το “Always On The Run” του ISAAK θα παρουσιαστεί διαφορετικά στο Μάλμε

Γνωρίζουμε ήδη λίγα πράγματα για το πώς η ομάδα πίσω από τη γερμανική αποστολή της Eurovision σχεδιάζει να φέρει στη σκηνή του Μάλμε το “Always On The Run” του νικητή του “The German Final 2024ISAAK: Για παράδειγμα, είναι σαφές ότι η λέξη “Shit” στους στίχους του τραγουδιού θα αντικατασταθεί από έναν ήχο σφυρίγματος. Είναι επίσης γνωστό ότι το δημιουργικό γραφείο Black Skull Creative έχει αναλάβει να φέρει τη γερμανική συμμετοχή στη σκηνή του ESC σε συνεργασία με τον Αυστριακό Marvin Dietmann. Ο ίδιος ο ISAAK έχει επίσης εκφράσει ότι υπάρχει ακόμη εντατική δουλειά που πρέπει να γίνει για τη σκηνοθεσία.

Αυτό είναι ασφαλώς απαραίτητο, διότι έχει παρατηρηθεί και διεθνώς ότι ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία σκηνοθεσία κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ISAAK στον γερμανικό τελικό (όπως δήλωσε ο επικεφαλής του wiwibloggs William Lee Adams: “Πραγματικά δεν υπάρχει καμία σκηνοθεσία“). Ο Dan Shipton, διευθύνων σύμβουλος της Black Skull Creative, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη γερμανική σκηνοθεσία στο Μάλμε, τονίζει επίσης αυτό το σημείο στο σημερινό επεισόδιο του “The Euro Trip Podcast“.

Ο Dan εκφράζεται στη συζήτηση με τους συναδέλφους του ως εξής

“Η τελική παράσταση στα προκριματικά δεν ήταν σωστή- Για τον ίδιο ως μεγάλο καλλιτέχνη του δρόμου, αυτό δεν ήταν αυθεντικό. Δεν αισθάνθηκα ότι το συνολικό πακέτο αντιπροσώπευε τον άνθρωπο που είναι”.

Παράλληλα, ο Dan επαινεί το “Always On The Run” και τονίζει ότι, κατά την άποψή του, το τραγούδι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από ό,τι δείχνουν οι αντιδράσεις των φανς και οι στοιχηματικές αποδόσεις. Πιστεύει ακράδαντα ότι η Γερμανία δεν θα τερματίσει τελευταία και ότι με μια καλή σκηνοθεσία (“Από εμάς εξαρτάται“), η Γερμανία μπορεί να τερματίσει αρκετά ψηλότερα.

Ωστόσο, η σύγκριση του Dan μεταξύ της Γερμανίας φέτος και του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από περίπου 5 χρόνια φαίνεται λίγο ατυχής, διότι είναι γνωστό ότι ο Dan και η ομάδα του δεν κατάφεραν πραγματικά να βελτιώσουν τις θέσεις των Electro Velvet, Joe & Jake ή SuRie μέσω της σκηνοθεσίας τους, όπως δεν το έκαναν και με τον James Newman (τον οποίο ο Dan συγκρίνει με τον ISAAK) ή τον Michael Rice.

Παρ’ όλα αυτά, οι Γερμανοί φανς μπορούν να αντλήσουν ελπίδα από το γεγονός ότι η υπεύθυνη δημιουργική ομάδα γνωρίζει ότι το “Always On The Run” στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμε πρέπει να παρουσιαστεί πολύ διαφορετικά από ό,τι στο live show του “The German Final 2024” στο Βερολίνο και ότι οι σχετικές σκέψεις και ο σχεδιασμός έχουν ήδη αρχίσει.

https://www.youtube.com/watch?v=twhq3S4YHdQ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Γερμανίας στη Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: ESC Kompakt

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *