olly alexander uk bbc

Ηνωμένο Βασίλειο: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι και τις προετοιμασίες του Olly Alexander για την Eurovision!

Οι προετοιμασίες του Olly Alexander, του φετινού εκπροσώπου του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας, έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Βρετανός καλλιτέχνης μοιράστηκε περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το πώς προετοιμάζεται για τον επερχόμενο διαγωνισμό αλλά και τη διαδικασία προώθησης της συμμετοχής του που θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τις μέρες που θα αναχωρήσει για το Μάλμε. Σύμφωνα με τον Olly, το πρόγραμμά του έχει αλλάξει δραστικά από τη στιγμή που επελέγη ως εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Eurovision από το BBC, τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας και αισθάνεται καθ’ όλα ενθουσιασμένος.

Τρώω, πίνω και ζω σε ρυθμούς Eurovision, ενώ προσπαθώ να βρω χρόνο για τις γάτες μου και τον σύντροφό μου” ανέφερε ο Olly στο Cosmopolitan.

Επιπλέον σημείωσε πως, μολονότι βίωσε την πίεση του να έχει επιλεχθεί για να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, νιώθει “χαρούμενος, διότι είναι μια θαυμάσια ευκαιρία και είναι πολύ ιδιαίτερο το να αποτελεί μέρος της“.

Ο Olly Alexander μάλιστα δηλώνει και θαυμαστής της Eurovision. Στην συνέντευξη, αποκάλυψε επίσης ότι έχει παρακολουθήσει τους εθνικούς τελικούς και τις επιλογές των υπόλοιπων χωρών και κατά την γνώμη του, η Ουκρανία, η Ολλανδία, η Γαλλία και η Νορβηγία στέλνουν πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Μαζί του, βέβαια, επικοινώνησαν και πρώην εκπρόσωποι του Ηνωμένου Βασιλείου· συγκεκριμένα ο Sam Ryder -εκπρόσωπος του 2022- και η περσινή εκπρόσωπος της χώρας Mae Muller.

Dizzy

Η συμμετοχή του Olly φέρει τον τίτλο Dizzy. Μιλώντας για το τραγούδι του για τον Διαγωνισμό, δήλωσε τα εξής:

Κάθε καλό pop τραγούδι πρέπει να σε πηγαίνει ένα ταξίδι. Ιδίως, ένα τραγούδι της Eurovision, πρέπει να έχει ένα δραματικό στοιχείο και ελπίζω ο κόσμος να συμμετάσχει σε αυτό το ενθουσιώδες ταξίδι. Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, το τραγούδι (Dizzy) σχετίζεται με αυτή τη συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεται κανείς όταν βρίσκεται μαζί με ένα άλλο άτομο. Είναι ανεβαστικό, μπορείς να χορέψεις υπό τον ήχο του και είναι απλά τρελό.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών του, ο Olly πρόκειται να ερμηνεύσει το Dizzy ζωντανά στο The Graham Norton Show την 1η Μαρτίου στο κανάλι BBC One στις 11:40 CET (12:40 ώρα Ελλάδος). Κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικά διαμορφωμένης για τη Eurovision εκπομπής, ο Graham Norton θα συνομιλήσει με τον Olly σχετικά με το μέχρις ώρας ταξίδι του στο δρόμο για το Μάλμε και συγχρόνως θα προβληθεί το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλά ακόμα!

Πηγές: Cosmopolitan / BBC Eurovision

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *