Ισραήλ: Διεθνείς προσωπικότητες του θεάματος υποστηρίζουν τη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision!

Το ζήτημα της συμμετοχής του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, διχάζει τη βιομηχανία του θεάματος.

Σε μια ανοιχτή επιστολή, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Creative Community for Peace, μια σειρά από διεθνείς προσωπικότητες, υποστηρίζουν την απόφαση της EBU να αφήσει τη χώρα να διαγωνιστεί κανονικά, στον επερχόμενο Διαγωνισμό.

Πάνω από 400 άνθρωποι της βιομηχανίας του θεάματος υποστηρίζουν τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μεταξύ αυτών πολλά γνωστά ονόματα, όπως η Helen Mirren, ο Gene Simmons, ο Boy George, η Debra Messing, η Mayim Bialik, η Sharon Osbourne, η Diane Warren και ο Liev Schreiber. Όλοι τους πιστεύουν ότι ο διαγωνισμός, πρέπει να είναι χώρος συναίνεσης και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως πολιτικό εργαλείο.

«Πιστεύουμε ότι οι ενοποιητικές εκδηλώσεις όπως οι διαγωνισμοί τραγουδιού είναι ουσιαστικές για να βοηθήσουν στη γεφύρωση πολιτιστικών διαφορών και για να ενωθούν άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα μέσω της αγάπης για τη μουσική».

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: expressen.se

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *