Λετονία: Απόψε ο τελικός του Supernova 2024!

Ακόμα μία χώρα, η οποία που επιλέγει απόψε τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2024 είναι η Λετονία. Το Supernova αρχίζει και σε λίγες ώρες από τώρα θα μάθουμε ακόμα έναν από τους διαγωνιζόμενους στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Τελικός

Δέκα καλλιτέχνες θα κάνουν απόψε την εμφάνισή τους στη σκηνή του Supernova 2024, στοχεύοντας στην εκπροσώπηση της χώρας της Βαλτικής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν απόψε είναι οι εξής:

  1. Vēstulēs – “Kur?”
  2. Avéi – “Mine”
  3. Papīra Lidmašīnas – “Mind Breaker”
  4. Katrīna Gupalo – “The Cat’s Song”
  5. Ecto – “Outsider”
  6. Dons – “Hollow”
  7. St Levića – “Tick Tock”
  8. Edvards Strazdiņš – “Rock n’ Roll Supernova”
  9. Funkinbiz – Na Chystu Vodu
  10. Alekss Silvers – “For the Show”

Το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει συνδυαστικά από την ψήφο των Λετονών τηλεθεατών και την ψήφο της κριτικής επιτροπής που έχει ορίσει η δημόσια λετονική ραδιοτηλεόραση. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Supernova 2024 και, ταυτόχρονα, εκπρόσωπος της Λετονίας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το σόου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παρουσιαστές του Supernova θα είναι το δίδυμο των Ketija Šēnberga και Lauris Reiniks. Η Ketija, έμπειρη παρουσιάστρια, θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο για έβδομη φορά (προηγουμένως το 2015, το 2016, το 2019, το 2020, το 2022 και το 2023). Ο Lauris, ο οποίος εκπροσώπησε τη Λετονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2003 ως μέλος των F.L.Y. (Hello From Mars), θα επιστρέψει ως οικοδεσπότης για τρίτη φορά (προηγουμένως το 2022 και το 2023).

Καλεσμένοι στο μεγάλο τελικό της Λετονίας θα είναι η εκπρόσωπος της Εσθονίας στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision, Alika και ο Gabrieļus Vagelis όπου συμμετείχε αρκετές φορές στην εθνική επιλογή της Λιθουανίας.

Ο τελικός του Supernova 2024 αρχίζει στις 21:10 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από το πρώτο κανάλι της δημόσιας λετονικής ραδιοτηλεόρασης, πατώντας ΕΔΩ.

Μέχρι να μάθουμε τον εκπρόσωπο της Λετονίας στη Eurovision 2024, ας θυμηθούμε τους Sudden Lights που εκπροσώπησαν την Λετονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 με το τραγούδι τους “Aija” και κατέληξαν στην 11η θέση στον ημιτελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *