Ουκρανία: Δείτε την εμφάνιση των Jerry Heil & Alyona Alyona να ερμηνεύουν το “Teresa & Maria” στη Λιθουανία!

Οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας στη Eurovision 2024, Jerry Heil & Alyona Alyona, συναντήθηκαν στο LRT, όπου πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση της καμπάνιας υποστήριξης “Radarom!” για την Ουκρανία, οπου συμμετείχαν και οι ίδιες αφού ερμήνευσαν ζωντανά το “Teresa & Maria”. 

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση των Jerry Heil & Alyona Alyona να ερμηνεύουν ζωντανά το “Teresa & Maria”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerry Heil (@thejerryheil)

Ο Silvester Belt εκπροσωπος της Λιθουανίας στην Eurovision 2024, συνάντησε τις Ουκρανές εκπροσώπους στα παρασκήνια της συναυλίας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις και να διδάξουν ο ένας στον άλλο διάφορες φράσεις στη μητρική τους γλώσσα.

Είναι πολύ ωραίο που ήθελαν να γνωριστούμε, να γνωριστούν, να επικοινωνήσουμε και να διατηρήσουμε μια όμορφη φιλία από την αρχή. Οι ερμηνεύτριες ήταν πολύ χαριτωμένες, φιλικές και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν την Ευρώπη. Με τιμά γιατί έχω γίνει ήδη θαυμαστής τους. Πιστεύω ότι θα είναι στην κορυφή. Τουλάχιστον στο προσωπικό μου τοπ, σίγουρα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα, συνεχίζεται, επομένως πρέπει να επικεντρωθούμε και να κάνουμε θυσίες, ανάφερε στο LRT.lt ο Silvester Belt.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ουκρανία και η Λιθουανία θα εμφανιστούν στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 07 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας και της Λιθουανίας στη Eurovision 2024!

Πηγή: LRT.lt

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *