UMK

Φινλανδία: Παρακολουθήστε αποσπάσματα από τις πρόβες των φιναλίστ του UMK 2024!

To UMK θα αποτελέσει και φέτος το format επιλογής της συμμετοχής της Φινλανδίας στη Eurovision. Με τον τελικό της επιλογής να πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο, οι επτά φιναλίστ βρίσκονται ήδη στο Nokia Arena στο Τάμπερε, κάνοντας πρόβες για τις τελικές εμφανίσεις τους.

Το Yle μόλις μοιράστηκε στα social media μερικά σύντομα κλιπ από τις πρόβες των επτά φιναλίστ, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο.

@uudenmusiikinkilpailu Jjjjaiks tässä ensimmäiset sneak peakit UMK-esityksistä torstain treeneistä! Tampereen Nokia Areenalla hiotaan & harjoitellaan esityksiä täyttä häkää. It’s a work in progress.🤩 First sneak peak from the UMK rehearsals! Excited much? UMK-show nyt lauantaina klo 21! TV1 ja Yle Areena! Tune in on Saturday evribadi! #UMK24 #UMK #yle ♬ alkuperäinen ääni – yle_umk

 

UMK 2024

Επτά καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στο UMK, διεκδικώντας τη Φινλανδική εκπροσώπηση στο Μάλμε και αυτοί είναι οι ακόλουθοι (στην επίσημη σειρά εμφάνισης του Σαββάτου):

  1. Sini Sabotage – “Kuori Mua”
  2. Cyan Kicks – “Dancing withe demons”
  3. Jesse Markin  “Glow”
  4. Mikael Gabriel x nublu – “Vox Populi”
  5. Sara Siipola – “Paskana”
  6. SexMane – “Mania”
  7. Windows95man – “No Rules!”

Ο νικητής θα αποφασιστεί με ποσοστό 25% από διεθνή κριτική επιτροπή και κατά 75% από την ψηφοφορία του κοινού. Οι Pilvi Hämäläinen, Benjamin και Viivi Pumpanen θα αναλάβουν χρέη παρουσιαστών για το φετινό UMK.

Ο περσινός νικητής του UMK και ως εκ τούτου ο εκπρόσωπος της χώρας στο Λίβερπουλ ήταν ο Käärijä με το “Cha Cha Cha”, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση, το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό το 2006.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: Yle
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *