LORDI

Φινλανδία: Σκληρή κριτική από τον Mr. Lordi για τις συμμετοχές του UMK 2024!

Ο Tomi Putaansuu, γνωστός και ως Mr. Lordi παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε τοπικό μέσο της Φινλανδίας, ασκώντας σκληρή κριτική για τις συμμετοχές του UMK 2024.

Ο μοναδικός νικητής της Φινλανδίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αποκάλυψε την αγαπημένη του συμμετοχή στο φετινό UMK, ενώ χαρακτήρισε με απρεπείς χαρακτηρισμούς, τις υπόλοιπες συμμετοχές.

Ο Tomi χαρακτήρισε ως τον Σατανά, την ραπ μουσική, καθώς και τις αντίστοιχες συμμετοχές στο φετινό UMK, ενώ θεωρεί, ότι δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη συμμετοχή ανάμεσα στα υποψήφια τραγούδια.

”Είναι ο Σατανάς. Κατά τα άλλα, πιθανώς σπουδαία μουσική, αλλά ακούγεται σαν σκατά. Δεν το αντέχω. Τους λείπει η μελωδία. Δεν υπάρχουν για μένα φαβορί μεταξύ των ράπερ. Πιθανώς ωραία αγόρια, πιθανώς και κορίτσια. Υπάρχουν οι Cyan Kicks, αλλά υπάρχει και αρκετή ραπ. Είναι αντι-μουσική για μένα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα”.

Ο Mr. Lordi ωστόσο έχει έναν αγαπημένο ανάμεσα στους σημερινούς διαγωνιζόμενους του UMK, και αυτοί είναι οι Cyan Kicks.

Οι Lordi, ήταν οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2006 που έλαβε χώρα στην Αθήνα και χάρισαν στην Φινλανδία την πρώτη και μοναδική ως τώρα νίκη τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2024, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: is.fi

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *