Geolier: ”Ορθώς κέρδισε η Angelina Mango και εγώ την ψήφισα”!

Ο Geolier που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο φετινό φεστιβάλ του Sanremo, δεχόμενος και πολλές αποδοκιμασίες από το κοινό στο Teatro Ariston όταν ανακοινώθηκε πως προπορεύονταν στην γενική κατάταξη λίγο πριν την έναρξη του τελικού, αλλά και όταν νίκησε στην βραδιά των διασκευών, επανήλθε με νέες δηλώσεις του, όπου μίλησε για δίκαιη νίκη της Angelina Mango, αλλά και για την επίθεση που δέχτηκε για την ενδυμασία του στο πράσινο χαλί του Teatro Ariston.

Για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Sanremo ο ράπερ φόρεσε μια φόρμα από τη Νάπολι, της αγαπημένης του ομάδας. Όμως, τον πλησίασε μια κυρία από το προσωπικό του Φεστιβάλ, αναφερόμενη αρνητικά στην αθλητική φόρμα που φορούσε ο τραγουδιστής. Στη συνέχεια η ίδια πέρασε ένα αυτοκόλλητο για να καλύψει το λογότυπο της Νάπολι, το οποίο ο τραγουδιστής έσκισε.

«Μιλάω τη γλώσσα των συνοικιών , τη ναπολιτάνικη του λαού. Ήμασταν εκεί ο Μαχμούντ, ο Φρεντ Ντε Πάλμα, εγώ, σφύριξαν ούτως ή άλλως: δεν ήταν εναντίον μου. Η Αντζελίνα έπρεπε να κερδίσει. Έκανε κάτι θεαματικό . Κι εγώ το ψήφισα. Μετά έδωσα τις άλλες τέσσερις ψήφους στον εαυτό μου για ασφάλεια. Γιατί κέρδισα το cover night; Γιατί είναι απόδειξη ότι όταν η Νάπολη δεσμεύεται, δεν υπάρχει τίποτα για κανέναν: γίνεται αλυσίδα! Κανείς δεν το έχει αυτό, καμία πόλη».

Κατά την έναρξη της τελικής βραδιάς ο Amadeus αποκάλυψε την γενική κατάταξη μέχρι εκείνη την στιγμή. Ο Geolier ήταν πρώτος, κερδίζοντας κάθε βράδυ χάρις στην τηλεψηφοφορία, στην οποία έλαβε τεράστια ποσοστά. Εν τέλει όμως κατέλαβε την δεύτερη θέση, αφού τόσο στους δημοσιογράφους, όσο και στους εκπροσώπους των ραδιοφώνων βαθμολογήθηκε πολύ χαμηλά.

Για την ιστορία ο Geolier ήταν ο καλλιτέχνης που έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά στην τηλεψηφοφορία, λαμβάνοντας παράλληλα και τις λιγότερες ψήφους στις κριτικές επιτροπές. Η ιστορία όμως θα γράψει πως κατέλαβε την δεύτερη θέση και πως η Angelina Mango ήταν η νικήτρια του φεστιβάλ και η εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2024.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: napoli.corriere.it

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *