Σερβία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju 24!

Με λιγότερες από δύο εβδομάδες να μας χωρίζουν από το φινάλε των εθνικών τελικών ενόψει της Eurovision 2024, η Σερβία συνεχίζει σήμερα τη διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου της στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σε λίγες ώρες από τώρα, θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι ο δεύτερος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju 24.

Φορμάτ

Τρία σόου περιλαμβάνει το Pesma za Evroviziju 24, δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της 2ας Μαρτίου, από τα οποία και θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Σερβίας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Βάσει των κανονισμών του σερβικού εθνικού τελικού, δεκατέσσερις καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στον κάθε ένα από τους δύο ημιτελικούς, με τους οχτώ να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό. Αυτό σημαίνει πως δεκαέξι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στις 2 Μαρτίου στον μεγάλο τελικό της σερβικής εθνικής επιλογής.

Οι οχτώ καλλιτέχνες που θα προκριθούν στον τελικό του Pesma za Evroviziju 24, θα προκύψουν μέσα από έναν γύρο ψηφοφορίας. Το σερβικό κοινό και η κριτική επιτροπή θα συναποφασίσουν από κοινού (50/50) για τους οχτώ καλλιτέχνες που θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Φιναλίστ

Οι οχτώ καλλιτέχνες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό του Pesma za Evroviziju 24 είναι:

Δεύτερος Ημιτελικός

Οι δεκατέσσερις καλλιτέχνες που διαγωνίζονται απόψε στο δεύτερο ημιτελικό της γιορτής της σερβικής μουσικής είναι:

  1. NadiaSudari”
  2. HydrogenNemoguća misija”
  3. Iva LorensDom”
  4. ZejnaNajbolja”
  5. Filip BalošDuga je noć”
  6. Nemanja RadoševićJutra bez tebe”
  7. YanxKolo”
  8. Kat Dosa “Tajni začin”
  9. DžordžiLuna park”
  10. Dušan KurtićZbog tebe živim”
  11. Teya DoraRamonda”
  12. KonstraktaNovo, bolje”
  13. Milan BujakovićMoje tvoje”
  14. DurlanskiMuzika”

Παρουσιαστές του Pesma za Evroviziju 24 θα είναι η Dragana Kosjerina και ο Slaven Došlo. Στο green room θα είναι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Kristina Radenković και ο Stefan Popović.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Pesma za Evroviziju 24 αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι της σερβικής δημόσιας τηλεόρασης στο YouTube πατώντας ΕΔΩ.

Ο νικητής του εθνικού τελικού της Σερβίας για το 2023 και, ως εκ τούτου, ο εκπρόσωπος της χώρας στο Λίβερπουλ ήταν ο Luke Black με το τραγούδι “Samo mi se spava”, τερματίζοντας στην εικοστή τέταρτη θέση.

Μείνετε συντoνισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2024!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *