Ελλάδα: Δεν ευοδώθηκαν τελικά οι προσπάθειες για το 1ο Eurovision pre party της Αθήνας!

Δεν θα πραγματοποιηθεί (για φέτος τουλάχιστον) το 1ο Eurovision pre party της Αθήνας. Η έλλειψη χρόνου, αλλά και ο μικρός αριθμός καλλιτεχνών που είχαν ανταποκριθεί θετικά, ανάγκασε τους διοργανωτές να εγκαταλείψουν την ιδέα της διεξαγωγής του.

Το Eurovision pre party επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στην Αθήνα. Πέντε συμμετέχοντες της Eurovision 2024 είχαν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους, με την Besa από την Αλβανία να είναι μία εξ αυτών. Η ίδια μάλιστα το είχε αναφέρει στην πρόσφατη συνέντευξη που της πήραμε, λέγοντας πως ανυπομονεί να βρεθεί στην Αθήνα για να τραγουδήσει μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Το γεγονός όμως πως δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από περισσότερους καλλιτέχνες, αλλά και ο λίγος χρόνος που είχε απομείνει μέχρι τις 23/3, οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Ήδη οι καλλιτέχνες που είχαν αποδεχθεί την πρόσκληση έχουν ενημερωθεί για την ακύρωση του pre party.

Αυτό όμως δεν χρειάζεται να απογοητεύει τους φίλους του διαγωνισμού στην Ελλάδα, αφού μπορεί να μην έχουμε ένα pre party στη χώρα μας, στην Θεσσαλονίκη όμως το Eurovisionfun μαζί με το ZOO Radio πραγματοποιούν το μεγαλύτερο Eurovision party αυτής της σεζόν, με καλεσμένους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Το ραντεβού όλων μας λοιπόν δίνεται πλέον για τις 29 Μαρτίου, στο WE στην Θεσσαλονίκη. Η Silia Kapsis έχει επιβεβαιώσει ήδη την συμμετοχή της και τις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε τους υπόλοιπους καλεσμένους μας!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *