KALEEN

Αυστρία: Ακούστε το “We Will Rave” της Kaleen για την Eurovision 2024!

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, ORF, ανακοίνωσε επίσημα στις 16 Ιανουαρίου την Kaleen ως εκπρόσωπο της Αυστρίας στην Eurovision 2024.

Πριν λίγο στο Youtube κυκλοφόρησε το τραγουδι της Kaleen. 

Το τραγούδι έχει τίτλο We Will Rave είναι εμπνευσμένο από την techno μουσική και είναι στα αγγλικά.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο Λος Άντζελες και το τραγούδι υπογράφουν οι Anderz Wrethov, Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Julie Aagaard και Thomas Stengaard.

Ακούστε το We Will Rave” της Kaleen παρακάτω:

Λίγα λόγια για την Kaleen:

Η Kaleen είναι Αυστριακή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και βραβευμένη επαγγελματίας χορεύτρια με έδρα τη Βιέννη. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς χορού, κερδίζοντας πάνω από 80 πρώτες θέσεις και αποσπώντας πολλά βραβεία, όπως το βραβείο του καλύτερου γυναικείου ταλέντου και της καλύτερης χορογραφίας σε διάφορους διαγωνισμούς χορού.

Τροφοδοτούμενη από την επιθυμία να εκπληρώσει τα όνειρά της, η αυτοδίδακτη Kaleen, έμαθε να γράφει τα δικά της τραγούδια, διοχετεύοντας την ίδια αναβράζουσα ενέργεια του χορού στη σύνθεση τραγουδιών. Η σκηνική της παρουσία, είναι εμπνευσμένη από τις Britney Spears και Kylie Minogue.

Ο ήχος των τραγουδιών της Kaleen είναι σίγουρος και αισιόδοξος, που προσελκύει τους ανθρώπους για να περάσουν καλά. Η Kaleen νιώθει ο εαυτό της περισσότερο στη σκηνή, χορεύοντας και μοιράζοντας το πάθος της με το κοινό της, δημιουργώντας λαμπερές στιγμές για να τις απολαύσουν και να τις θυμούνται.

Η Kaleen έχει αρκετή εμπειρία δουλεύοντας για τη Eurovision: σε πολλές συμμετοχές στην Junior Eurovision, σκηνοθέτης της JESC 2022, σκηνοθέτης της γερμανικής επιλογής για την Eurovision 2023 και πολλές άλλες αυστριακές και γερμανικές παραστάσεις.

Συνεργάστηκε επίσης με τον Martin Deitmann σε πολλά-πολλά πρότζεκτ αλλά μπορεί να τη θυμάστε από την εμβληματική stand-in πρόβα της Κύπρου 2018, όπου ερμήνευσε τον ρόλο της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή, ήταν επίσης stand-in performer για την αρμενική συμμετοχήDanceτου Nare στο JESC 2022.

Ποια είναι η γνώμη σας για την Kaleen; Σας αρέσει το τραγούδι;  Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την αυστριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    H μεγαλύτερη αντίπαλος της Σύλιας….
    Συν Λουξεμβουργο και Μάλτα, αλλά το we will rave είναι ίσως το πιο δυνατο europop/dance, για την ώρα, και λένε ότι η τυπισσα είναι πολύ καλή. Προσωπικά μου βγάζει μια νοσταλγία, δεν πίστευα να μου αρέσει αλλά μου αρέσει!
    Για να δούμε….

    Απάντηση
  2. Barbara
    Barbara says:

    Προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο θέλει κανείς να αναβιώσει τα πιο άθλια εμπορικά χιτάκια της δεκαετίας του ’90. Μια που είναι παντρεμένη με τον Μάρβιν Ντίτμαν δεν νομίζω να την επέλεξαν για το εκτόπισμά της στη σκηνή, όσο καλή χορεύτρια κι αν είναι. Θα κονταροχτυπηθεί με την Κύπρο και ο σώζων εαυτόν σωθήτο…

    Απάντηση
    • Αλεξα
      Αλεξα says:

      Εσύ δεν έχεις πει καλό λόγο για τίποτα στην ζωή σου. Πραγματικά τι μίζερος άνθρωπος… Σταμάτα να σχολιάζεις. Ούτως ή άλλως έχεις γίνει γραφική. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν σου αρέσει εσένα.

      Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Ειναι παρα πολυ ωραιο. Και ξερει να χορεύει και η κοπελια. Εχει ακουστει οτι live δεν ειναι και πολυ δυνατη, αλλα πλεον με τα προηχογραφημενα ο καθενα μπορει να παει χωρις κανενα θεμα. Σιγουρα η πιο σοβαρη απειλη της Σιλιας με τα μεχρι τωρα δεδομενα στο ειδος της

    Απάντηση
  4. James
    James says:

    Επιτέλους βγήκε και ένα τραγούδι της προκοπής!
    Για εμάς τους νοσταλγούς των 90’s είναι μια αχτίδα φωτός.
    Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει φωνητικά η Kaleen αλλά αν έχει δυνατότητες και αν στηθεί σωστά στην σκηνή κατά πάσα πιθανότητα θα εξαφανίσει όλες τις υπόλοιπες παρόμοιες συμμετοχές.
    Θεωρώ πως η Κύπρος έχει πιθανότητες να μπει δεκάδα αλλά ίσως η Αυστρία την φάει στην στροφή (ελπίζω πως όχι).

    Απάντηση
  5. Kostas
    Kostas says:

    Klasiko gay anthem. Stous fan tha kanei xamo alla mexri eki.
    Stis epitropes tha patosei.
    Pantos perissotero kako pistevo oti tha kanei se emas para stin Kipro.
    Ine ston idio imiteliko me emas kai idi exoun mazeftei 7 sigoures prokriseis (Austria Elvetia Belgio Estonia Letonia Ollandia Norvigia) kai an parei meros to Israel 8. Menoun 2 thesis mono kai den exoume akousei Armenia Georgia pu tha antalaksoun 12 oute to revamp tis Alvanias pu episis exei na parei 12 apo Ellada Italia Elvetia.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *