Ελλάδα: Ζωντανή εκπομπή θα είναι το “Eurovision σε είδον” | Παρούσα και η Ναταλία Γερμανού!

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή του SKAI, Fay’s Time, έδωσαν οι δύο σχολιαστές της φετινής μετάδοσης της Eurovision από την ΕΡΤ, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλουτά. Οι δύο καλλιτέχνες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την χαρά τους για την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα ζήσουν, ενώ αποκάλυψαν πως η εκπομπή παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής, Eurovision Σε Είδον θα είναι ζωντανή.

Οι προετοιμασίες στο ραδιομέγαρο για την ειδική εκπομπή παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής συνεχίζονται πυρετωδώς. Παρουσιαστές του ζωντανού Eurovision σε Είδον, είναι όπως όλοι γνωρίζουμε οι Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος. Παρόντες επίσης στο studio εκτός φυσικά από την Μαρίνα Σάττι θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής συμμετοχής μας, το δίδυμο των σχολιαστών Ζερόμ Καλουτά και Θανάσης Αλευράς, αλλά και όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Fay’s Time η Ναταλία Γερμανού, που είναι και η στιχουργός του My Number One, του μοναδικού νικητήριου τραγουδιού της χώρας μας στο διαγωνισμό.

Με κάποιο τρόπο συμμετέχει και η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ στην εκπομπή, αφού όπως είδαμε στα social τις προηγούμενες ημέρες, ετοιμάζονταν για τον σκοπό αυτό.

Ιδιαίτερη σημασία έχει πως η εκπομπή θα είναι ζωντανή και όχι μαγνητοσκοπημένη, όπως πολλοί είκαζαν μέχρι τώρα.

Μην χάσετε το Eurovision Σε Είδον την Πέμπτη, 7/3 στις 21.00 μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Και εγώ πίστευα ότι θα είναι μαγνητοσκοπημένη εννοείται ότι προτιμώ που θα είναι σε ζωντανή μετάδοση ελπίζω να είναι έτσι δομημένη η εκπομπή ώστε να μην κουράσει αφού θα κρατήσει από τις 21:00 μέχρι 22:45 και μια εκτίμηση για την αποκάλυψη του τραγουδιού πιστεύω ότι θα γίνει κατά τις 22:00 μπορεί και αργότερα αλλά δεν νομίζω νωρίτερα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *