Marina Satti

Ελλάδα: Η Μαρία Κοζάκου για τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι”!

Η Μαρία Κοζάκου βρέθηκε σήμερα, 12/03, καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου “Πρωίαν σε είδον“, όπου παραχώρησε μια πολύπτυχη συνέντευξη. Σαφώς, δεν έλειψε από την συζήτηση και η αναφορά στην φετινή ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι, δεδομένου ότι η Μαρία Κοζάκου διετέλεσε για χρόνια εκφωνήτρια για την Ελλάδα στον Διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως της αρέσει το “Ζάρι“, αλλά αυτό που της έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ταχύτητα με την οποία ο διάλογος γύρω από το τραγούδι έχει εξελιχθεί.

“Μου αρέσει το τραγούδι. Αυτό που μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και νομίζω ότι αυτό είναι το βασικό θέμα, είναι πως αυτό το πράγμα διείσδυσε ακαριαία στον δημόσιο λόγο, στη δημόσια σφαίρα και όλοι συζητάνε για αυτό. Βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τη Eurovision να γράφουν κατεβατά για την γνώμη τους. Μιλάμε για αδιανόητες επιδόσεις στις μουσικές πλατφόρμες.”

Πράγματι, το “Ζάρι” έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία του, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στις τάσεις του εξωτερικού. Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για μια συμμετοχή η οποία δεν έχει περάσει απαρατήρητη και φαίνεται να έχει αναπτερώσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τον Διαγωνισμό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αντίδραση της ομάδας του EurovisionFun στο “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική συμμετοχή και όχι μόνο!

Πηγή: Πρωίαν σε είδον/ ΕΡΤ

 

1 reply
  1. Christos
    Christos says:

    Μαλλον η φετινη ομαδα κατι εχει κανει σωστα και συζητιέται κατευθείαν το τραγούδι της Ελλάδας. Οχι που φτασαμε περυσι και το μαθαν ολοι οταν ακουστηκε ενα ου γεαααα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *