Κύπρος: Στις τάσεις του YouTube σε Ελλάδα και Κύπρο το βιντεοκλίπ του “Liar”!

Χθες το απόγευμα, έλαβαν χώρα τα αποκαλυπτήρια του επίσημου βίντεο της Κυπριακής συμμετοχής για τη Eurovision 2024. Το βιντεοκλίπ του “Liar” της Silia Kapsis αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube με ιδιαίτερα θετική απήχηση τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν θετικά την επιλογή της 17χρονης Silia Kapsis, της οποίας η εκρηκτική παρουσία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, δεν περνάει απαρατήρητη.

Αυτό δε θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στις τάσεις του ελληνικού YouTube, στις οποίες έκανε το ντεμπούτο της η Silia, ευρισκόμενη επί του παρόντος στην 30η θέση και με ανοδικές τάσεις.

Παράλληλα στην Κύπρο, το “Liar” έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση των τάσεων, αποδεικνύοντας την απήχηση και την αποδοχή των Κύπριων στη φετινή τους συμμετοχή.

Ενδεικτικά, το βιντεοκλίπ του “Liar” μετράει μέχρι στιγμής περί τις 260 χιλιάδες προβολές μέσα σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο από την κυκλοφορία του.

Το βιντεοκλίπ και οι συντελεστές του Liar

Την κυπριακή συμμετοχή για τη Eurovision 2024 υπογράφουν από κοινού οι Δημήτρης Κοντόπουλος (μουσική) και Elke Tie (στίχοι). Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έλαβαν χώρα για πρώτη φορά μετά από χρόνια στη Μεγαλόνησο, ενώ πραγματοποιήθηκαν στη μαρίνα της Λεμεσού, καθώς και στο θέρετρο “City of Dreams“. Την οπτικοποίηση του “Liar” ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας (Ελλάδα 2020,2021,2022), ενώ η Silia Kapsis μάς αποκάλυψε ένα μικρό μόνο δείγμα της χορογραφίας που θα δούμε τον Μάιο στη σκηνή της Eurovision, πίσω από την οποία βρίσκονται οι Guy Groove και Kelly Sweeney.

Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για το “Liar“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *