Σερβία: Η Breskvica μετά την λήξη του Pesma za Evroviziju 2024!

Το Pesma za Evroviziju 2024 ολοκληρώθηκε χθες, αναδεικνύοντας ως νικήτρια του σερβικού εθνικού τελικού την Teya Dora και το «Ramonda».

Η αγαπημένη του κοινού – όπως απέδειξε η τηλεψηφοφορία – Breskvica, βρέθηκε στη δεύτερη θέση, με τους φανς της να έχουν ήδη αρχίσει να μαζεύουν υπογραφές για επανάληψη της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής που την κατέταξε στην έκτη θέση.

Η ίδια, ανέβασε σήμερα το πρωί μια ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (@brrrreskvica) με την οποία φαίνεται να κλείνει – τουλάχιστον για φέτος – το κεφάλαιο του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Καλημέρα αγαπημένοι μου,
Επικοινωνώ μαζί σας τώρα γιατί γιορτάσαμε λίγο χθες το βράδυ και ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο και να απολαύσω τη συντροφιά της οικογένειας και της ομάδας μου.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις ψήφους (και να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι πήγαν σε φιλανθρωπικό σκοπό, οπότε χαίρομαι ακόμη περισσότερο που ήταν τόσες πολλές) και για την υποστήριξή σας που ήταν πραγματικά τεράστια.
Επίσης, θέλω και δημόσια να συγχαρώ την αγαπημένη μας Teya Dora και να της ευχηθώ πολύ καλή επιτυχία. Θα σε στηρίξουμε όλοι.
Τώρα επιστρέφουμε στις παλιές συνήθειες, υποχρεώσεις και, φυσικά, εμφανίσεις.
Σας περιμένω όλους.
Σας αγαπώ, Breskvica»


Η Σερβία θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την Teya Dora με το τραγούδι “Ramonda“, όπου θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού!


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Σερβίας στη Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *