Σερβία: Ο στυλίστας της Breskvica απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της!

Η Breskvica (Andjela Ignjatović) διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του Pesma za Evroviziju 2024 και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου, όπου μάλιστα είναι ένα από τα φαβορί που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Σερβίας στο Μάλμε!

Ωστόσο, η φρενίτιδα των φανς για τη συμμέτοχή της φάνηκε να μειώνεται αρκετά μετά την εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας στον ημιτελικό, καθώς οι ενδυματολογικές της επιλογές προκάλεσαν μια θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την εμφάνιση ως γραφική και αποκριάτικη, εστιάζοντας κυρίως στα φτερά που φορούσε στους ώμους της.

Η σερβική εφημερίδα Blic συνομίλησε με τον στυλίστα της Breskvica, Lazar Ilić, ο οποίος επιμελήθηκε ενδυματολογικά την εμφάνιση και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που συνεχίζουν να γράφονται ακατάπαυστα.

 «Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι ήδη από το δημοτικό διδασκόμαστε ότι ο αετός ήταν πάντα σύμβολο δύναμης αλλά και μέρος της παράδοσης των βαλκανικών λαών. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος μιλάει για φτερά αγγέλου ή για φτερά για καρναβάλι»

«Το τραγούδι ξεκάθαρα λέγεται Gnezdo Orlovo (Η Φωλιά του Αετού). Όποιος ήθελε θα μπορούσε πολύ απλά να αναζητήσει στο διαδίκτυο “φτερά αετού” και να καταλάβει τι είναι αυτό που φοράει η Breskvica πάνω από το φόρεμα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή φορεσιά της Σερβίας»

«Καταλαβαίνω ότι η Breskvica τραβάει την προσοχή αφού είναι ένα από τα φαβορί, αλλά είναι ανεπίτρεπτο να πληροφορείται ο κόσμος μέσω κακόβουλων memes στο Twitter όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ότι του έρθει στο κεφάλι πίσω από ένα ψεύτικο όνομα»


Ποια είναι η γνώμη σας για την εμφάνιση της Breskvica; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Πηγή: Blic.rs

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *