Hνωμένο Βασίλειο: Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2024!

Η φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι άλλος από τον Olly Alexander με το “Dizzy“. O σούπερσταρ της χώρας με την τέραστια επιτυχία του με το συγκρότημα Years & Years έχει στο ενεργητικό του τρία εξαιρετικά επιτυχημένα άλμπουμ μέχρι σήμερα, έχει σκοράρει 2 #1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, 10 βρετανικά Top 40 Single και πρόσφατα τιμήθηκε με το Βραβείο BRIT Billion (με 6,5 δισεκατομμύρια ροές παγκοσμίως).

Η παρέα του Eurovisionfun για άλλη μία φορά παρακολούθησε και αντέδρασε στο επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision! Απολαύστε την Κατερίνα, τον Σπύρο και τον Αποστόλη σε ένα Reaction βίντεο με αναλυτικό σχολιασμό για την συμμετοχή της Αγγλίας στην Eurovision 2024!

Σας αρέσει η φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για τον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision; Πείτε μας το στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην χάσετε τίποτα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *