Γερμανία: Ριζικές αλλαγές στον τρόπο επιλογής για την Eurovision;

Oι τηλεοπτικοί παραγωγοί Stefan Raab και Daniel Rosemann έχουν προωθήσει μια νέα ιδέα στα τέσσερα μεγάλα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια  (ARD, ZDF, RTL και ProSieben) για να συνεργαστούν για την επιλογή της γερμανικής συμμετοχής στη Eurovision.

Το πρόγραμμα αυτό θα περιλαμβάνει τα ZDF, RTL και ProSieben οπου θα  φιλοξενούν το καθένα έναν ημιτελικό με τους φιναλίστ να προχωρούν στον μεγάλο τελικό, σε μετάδοση στο Das Erste. Όλα τα δίκτυα ενδιαφέρονται, αλλά δεν υπάρχει τελική απόφαση μέχρι να έρθει σε τέλος ο φετινός διαγωνισμός.

Σύμφωνα με το σχέδιο, όλες οι εκπομπές θα παράγονται από το ίδιο στούντιο. Ωστόσο, κάθε ραδιοτηλεοπτικός φορέας μπορεί να οργανώσει τη βραδιά του σύμφωνα με τις δικές του ιδέες. Οι νικητές αυτών των τριών προγραμμάτων, θα διαγωνιστούν στον γερμανικό τελικό στο Erste για να πάρουν το εισιτήριό τους στη Eurovision.

Το αν το ARD θα επιλέγει τους δικούς του υποψηφίους πριν από τον γερμανικό τελικό είναι διαπραγματεύσιμο. Εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορετικές ιδέες σχετικά με το τι ακριβώς θα φέρει το κοινό έργο από τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, όπως είναι οι λεπτομέρειες της οργάνωσης και το χρηματικό ποσό.

Υπάρχει επίσης ένας λόγος για τον οποίο η απόφαση θα πάρει λίγο χρόνο. Θέλουν να δουν την απόδοση της Γερμανίας στη φετινή Eurovision στο Μάλμε στα μέσα Μαΐου. Μια επιτυχία του Isaak θα έδινε την προοπτική για μία νέα προσπάθεια.

Την Γερμανία φέτος θα εκπροσωπήσει ο Isaak με το τραγούδι “Always On The Run”.

Θα καταφέρει η Γερμανία να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις στον τελικό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Πηγή: DWDL.de

 

 

1 reply
  1. Κυριάκος
    Κυριάκος says:

    Η Γερμανία καλύτερα να βάλει την επιλογή να ψηφίζει το διεθνές κοινό για τις επιλογές τους γιατί αυτοί διαλέγουν την μια κακή συμμετοχή μετά την άλλη ή να πάνε πάλι με εσωτερική επιλογή.
    Πρόβλεψη μου για φέτος είναι ότι δεν θα έρθουν τελευταίοι, οι επιτροπές μπορεί και να τον ψηφίσουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *