Ολλανδία: Κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη σκηνή της Eurovision!

Ο Gover Meit δήλωσε σε podcast του AD ότι οι θεατές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision τον επόμενο μήνα θα δουν κάτι που δεν έχει ξαναδεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όταν θα είναι η σειρά της Ολλανδίας να βρεθεί στη σκηνή. «Θα είναι μια νέα μορφή προσελήνωσης. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ», είπε ο θεατρολόγος, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της ολλανδικής συμμετοχής.

«Οι άνθρωποι δεν πρόκειται να πιστέψουν ότι αυτό είναι σωματικά δυνατό», συνέχισε, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σκηνική εμφάνιση του Joost Klein. Ο Meit, ο οποίος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως Stefano Keizers, είναι καλός φίλος του Joost και εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ του Europapa. Μάλλον δεν θα είναι ο ίδιος στη σκηνή. Ο Meit λέει ότι είναι απαραίτητος στο παρασκήνιο.

Ο Klein δήλωσε επίσης ότι θα περιμένουμε κάτι που «δεν έχει ξαναγίνει».

Σε κάθε περίπτωση, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν μεγάλες προσδοκίες από την ολλανδική συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το Σάββατο η Ολλανδία ανέβηκε στην τρίτη θέση των στοιχημάτων και πλέον έχει μόνο την Κροατία και την Ελβετία μπροστά της στα γραφεία στοιχημάτων.

Η Ολλανδία εμφανίζεται στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο EurovisionFun!

πηγή: ad.nl

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πιο νόημα μου κάνει να κερδίσει η Ολλανδία παρά η Κροατία. Αρχικά η ebu δε θέλει τα Βαλκάνια και το δείχνει με κάθε τρόπο… Σε αντίθεση με τις χώρες της βόρειας, δυτικής και κεντρικής Ευρώπης που τις προωθεί με κάθε τρόπο.
    Το Europapa προσωπικά τι έχω τρίτο. Δεν θα με πείραζε αν κερδίσει αλλά οι επιτροπές φέτος θα τιμήσουν κάτι τέτοιο ενώ πέρσι έδωσαν μόνο 150 πόντους στη Φιλανδία; Στο κοινό σίγουρα θα βγει 1ο και με πολλές ψήφους στις επιτροπές αν βγει 3ο 4ο μπορεί να κερδίσει συνολικά.
    Πάντως δεν πιστεύω ότι θα πάει και η Κροατία και η Ολλανδία εξίσου καλά. Μια από τις δύο ίσως να είναι και εκτός 5αδας.
    Από εκεί και πέρα προσωπικά όσο περνάει ο καιρός βρίσκω την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ιταλία να έχουν περισσότερες πιθανότητες νίκης από την Κροατία και την Ελλάδα να ακολουθεί σαν ένα outsider για νίκη που προσωπικά το θεωρώ απίθανο, γιατί, Ελλάδα…
    Όμως μια θέση στη 5αδα-6αδα την αξίζουμε και με το παραπάνω. Απορία έχω για το πόσο θα μας μαυρίσουν οι επιτροπές των ειδικών, ο θεός να τις κάνει…
    Πολύ αμφίρροπη αυτή η χρονιά, τρομερά ενδιαφέρουσα και χαίρομαι για αυτο! Για να δούμε τι θα φέρουν οι πρόβες.

    Απάντηση
  2. Απλά υποθέτω
    Απλά υποθέτω says:

    Μου μυρίζει λίγο green screen όπως με τη στεφάνια. Δεν λέω ότι θα είναι αυτό απλώς σκέφτομαι ότι για να κάνει κανείς κάτι extreme οι πιθανότητες του να μην πετύχει θα πρέπει να είναι πολύ μικρές, διαφορετικά θα χαλάσει όλη η εμφάνιση

    Απάντηση
  3. Μάριος
    Μάριος says:

    Πονηρούλης ο βλάχος Ολλανδός, προσπαθεί να δημιουργήσει ντόρο χωρίς πραγματικό λόγο, για να τσιμπήσει και άλλο στα στοιχήματα. Η μόνη σκηνική έκπληξη που δέχομαι από δαύτον είναι να τον εξαφανίσουν από τη σκηνή και λόγο τεχνικού προβλήματος να μην επανεμφανιστεί ποτέ από εδώ και πέρα….

    Απάντηση
  4. barbara
    barbara says:

    Ελπίζω η έκπληξη να είναι πως τα μικρόφωνα θα είναι κλειστά ή ότι θα διακτινιστεί μακριά από αυτό τον πλανήτη.

    Διαγωνισμός σαχλαμάρας φέτος…

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *