Ελλάδα: “Γνωρίζω το χορευτικό του ZARI και είναι καταπληκτικό”!

Ο Πάνος Δήμας, δάσκαλος φωνητικής της Μαρίνας Σάττι επί 19 έτη, μίλησα αποκλειστικά στο I Love ΣουΚου για την συνεργασία του με φετινή μας εκπρόσωπο, τις πρόβες της, αλλά και το θάνατο του πατέρα της.

Λάτρεψα το ZARI από την πρώτη στιγμή…Και ανάποδα να την κρεμάσεις θα καταφέρει να το τραγουδήσει. Χορεύει φουλ. Το κομμάτι του χορευτικού το ξέρω, είναι καταπληκτικό…Η Μαρίνα είναι σε πολλές αγκαλιές μέσα και σε πολύ ισχυρό πεδίο ασφάλειας. Της δίνουμε το χώρο και το χρόνο για να είναι ο εαυτός της.

Θυμίζουμε πως υπεύθυνος για την χορογραφία είναι ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης και χορογράφος, Mecnun Giasar, ο οποίος πέραν της χορογραφίας ελληνικής συμμετοχής, έχει αναλάβει ως καλλιτεχνικός διευθυντής και την ιταλική συμμετοχή. Καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής συμμετοχής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι πρόβες συνεχίζονται για την ελληνική αποστολή, χωρίς όμως την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι, που σταμάτησε για λίγες ημέρες την ενασχόλησή της με τα δρώμενα της Eurovision, εξαιτίας του θανάτου του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολύ σύντομα η Μαρίνα Σάττι θα είναι πίσω στις υποχρεώσεις της, ώστε να είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *