Ελλάδα: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι!

Μετά την αναμενόμενη διακοπή των προβών, λόγω του θανάτου του πατέρα της Μαρίνας Σάττι, οι ετοιμασίες για την ελληνική συμμετοχή ξεκίνησαν για άλλη μια φορά.

Υπο την εποπτεία του πολύπειρου σκηνοθέτη της επιμέλειας της σκηνικής εμφάνισης, Φωκά Ευαγγγελινού, η Μαρίνα με την ομάδα της επέστρεψαν δυναμικά με τις πρώτες πρόβες να είναι σε 15 ημέρες ακριβώς.

Ενα βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγη ώρα στο TikTok , δείχνει τη Μαρίνα με όλη την ομάδα της αλλά και το συγκεντρωμένο βλέμμα του Φωκά, δίνοντας μια μικρή γεύση για το τι ετοιμάζει η ελληνική αποστολή που σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει για το Μάλμε.

Δειτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

@sattivibesgr Οι πρόβες για το «ΖΑΡΙ» συνεχίζονται ✌ “ZARI” Rehearsals #eurovisiongreece2024 #eurovision2024 #marinasattieurovision #zari #marinasatti #eurovisionrehearsals #zarirehearsals @SATTI @wiwibloggs @Eurovisionfn @Eurovision Ert @Eirini Dam @Eurovision ♬ original sound – SATTI.vibes

Να θυμίσουμε ότι αύριο είναι προγραμματισμένη η επίσημη συνέντευξη τύπου από την ΕΡΤ και τη Minos – EMI προς όλους τους δημοσιογράφους , ενώ αναμένεται και το πάρτι καλής τύχης που ετοιμάζει η ΕΡΤ και αναβλήθηκε λόγω πένθους.

Μεινετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα τελευταία νέα για την ελληνική συμμετοχή!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *