Ισραήλ: Η Eden Golan αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σκηνική της εμφάνιση!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Israel Hayom, η φετινή εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan, αποκάλυψε πληροφορίες για τη σκηνική της εμφάνιση.

Η Eden Golan μίλησε για τις απειλές που δέχθηκε κατά την προετοιμασία της Eurovision, τις δυσκολίες που την περιμένουν και το τι θα δούμε στην σκηνή του Μάλμε.

Αυτό είναι το όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα, να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και να κάνω κάτι μεγάλο μπροστά σε όλο τον κόσμο. Φέτος αποκτά ένα διαφορετικό και μεγαλύτερο νόημα, να σταθώ εκεί στη σκηνή και να δείξω ότι είμαστε εδώ. Περάσαμε «Τυφώνες» για να φτάσω σε αυτό, θέλω πολύ να τα καταφέρω και πιστεύω ότι θα πάμε στον τελικό, αλλά η συμμετοχή μας είναι το επίτευγμα και είναι τιμή μου. Η φετινή παράσταση είναι τελείως διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά και το μήνυμα είναι ότι με εμπιστεύεστε. Οι τηλεθεατές με έστειλαν και με πιστεύουν, κάτι που είναι τρελό. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για το καλύτερο, και έχω δύναμη. Όλα τα χρόνια που προετοιμαζόμουν και δούλευα πάνω στις ικανότητες μου με έχουν χτίσει και με έχουν κάνει αρκετά δυνατή για αυτή τη στιγμή. 

Πηγαίνω εκεί στις 28 Απριλίου και δεν ξέρω τι θα ξημερώσει ακόμα.  Δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά προετοιμάζομαι επίσης για το χειρότερο, προκειμένου να φτάσω προετοιμασμένη για οποιοδήποτε σενάριο. Θα υπάρχει αυξημένη ασφάλεια φέτος και τους αφήνω όλα να τα φροντίσουν, σε ότι σχετίζεται με την ασφάλεια και τις διαδηλώσεις. Πιστεύω ότι θα μας προστατεύσουν και δεν θα μας αφήσουν να πάμε σε μέρη όπου υπάρχει κίνδυνος. 

Η Eden Golan αναφέρει ότι στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024 θα βρίσκεται με πέντε χορευτές και θα τραγουδάει μόνο η ίδια ντυμένη στα λευκά.

Θα με συνοδεύσουν στη σκηνή της Eurovision πέντε χορευτές. Φωνητικά, είμαι μόνη μου. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα είναι καταπληκτικό και θα έχει αντίκτυπο στα αποτελέσματα ο ανταγωνισμός.

Λευκό, θα φορέσω αλλά υπάρχουν όλων των ειδών οι αποχρώσεις του λευκού.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ισραήλ θα διαγωνιστεί στο Δεύτερο Ημιτελικό στις 09 Μαΐου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=lJYn09tuPw4

Δείτε το reaction βίντεο μας για την συμμετοχή του Ισραήλ

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μη χάσετε ούτε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Μάλμε:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Πηγή: Israel Hayom

1 reply
  1. Larry Skabilis
    Larry Skabilis says:

    Ένα από τα χειρότερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Και άκρως προπαγανδιστικό. Πρέπει να είναι ιδιαιτέρως άμουσοι όσοι απολαμβάνουν να ακούνε αυτό το κομμάτι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *