Mecnun Giasar

Ιταλία: Με τον χορογράφο της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024;

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το fun club της Ιταλίδας εκπροσώπου για την Eurovision 2024, ο χορογράφος Mecnun Giasar (Majnoon), θα είναι αυτός που θα αναλάβει τη συμμετοχή της Angelina Mango, στη σκηνή του Μάλμε.

Τις τελευταίες ώρες τόσο ο Mecnun Giasar, όσο και η Angelina Mango βρίσκονται στο ίδιο μέρος για κάποιες πρόβες, χωρίς να διευκρινίζεται, αν αυτές αφορούν τη συμμετοχή της στην Eurovision. Ακόμα, το γεγονός ότι η ίδια και ο παραγωγός της, ακολουθήθηκαν στο Instagram, με τον γνωστό χορογράφο αναζωπύρωσε τις φήμες.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour. Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon. Φυσικά, θα είναι και ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι και του ”Ζάρι”, στην Eurovision 2024. Μένει να δούμε αν ο Majnoon, θα έχει διπλό ρόλο στο φετινό διαγωνισμό.

Θα θέλατε ο Majnoon να χορογραφήσει και την Angelina Mango στο φετινό Διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο ΕurovisionFun για όλα τα νέα!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν ισχύει…
    Αντζελίνα δεν είσαι σωστή συνάδελφος…
    Ελπίζω να μην είναι παρεμφερείς οι χορογραφίες.
    Επίσης ελπίζω να μην κερδίσει η Ιταλία, όχι λόγω τραγουδιού, καθώς είναι στο τοπ 3 μου αλλά λόγω της αισχρης διοργάνωσης το ’22. Ίσως η χειρότερη από το 2017.
    Μετζουν το νου σου….

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Θεωρώ ότι σ αυτή τη φάση έχουν σταλεί ήδη από κάθε αποστολή η λεπτομερής σκηνική παρουσία κάθε συμμετοχής οπότε μάλλον θα πρόκειται για μελλοντική συνεργασία

    Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Κανονικα δεν θα επρεπε ηδη να ειχαν στειλει ολες συμμετοχες την χορογραφία τους και την ομαδα τους ωστε να τους τοποθετησουν αναλογα στους ημιτελικους. Ξερω η Ιταλία θα βρεθει απευθείας τελικο, αλλα φετος που θα μπουν αναμεσα απο στις χωρες που διαγωνιζονται δε θα επρεπε ηδη να ειχε βρει χρονογράφο?

    Απάντηση
  4. Έλεν
    Έλεν says:

    Θα το γράψω αν θέλει να σε κάψει μπορεί να σε κάψει και να σου λέει θα βγεις θέα και Αφού φάς τα μούτρα σου σου λέει δεν έκανες δεν έδωσες βάση και πάθος ώστε να περάσει στο κοινό. δηλαδή αν θέλει να κάνει την ζημιά την κάνει το θέμα είναι η Μαρίνα να είναι ο Εαυτός της η Έμπνευση της παραγωγής να είναι φωκους επάνω της και πιστεύω ότι είναι και πολύ έξυπνη αν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά να μην δώσει το δικαίωμα να την παρασύρει σε λάθος δρόμο.σεολη την πορεία έως το Μάλμε όμως πιστεύω ότι είναι πολύ καλός σε Αυτό που οργανώνει και διδάσκει και δεν θα ήθελε να εκτεθεί παγκόσμια.Καλη Επιτυχία Ελλάδα Καλή επιτυχία Μαρίνα .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *