Κύπρος: Οι χορευτές που θα πλαισιώσουν τη Silia Kapsis στη σκηνή της Eurovision!

Με έναν μήνα να απομένει μέχρι τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, οι προετοιμασίες της Κυπριακής αποστολής για το Μάλμε έχουν πάρει φωτιά.

Σήμερα, λοιπόν, κατέφθασαν στην Ελλάδα οι τέσσερις χορευτές που θα συνοδεύσουν τη Silia Kapsis επί σκηνής και το ΡΙΚ μάς τους συστήνει.

Οι τέσσερις χορευτές ζουν και απασχολούνται στη Δανία και είναι οι εξής:

  • Theo B. Koefoed
  • Thomas Hegnet
  • Sebastian Laurentius Nielsen
  • Martin Daugaard

Την χορογραφία που θα δούμε τον Μάιο στη σκηνή της Eurovision επιμελήθηκαν οι Guy Groove και Kelly Sweeney, ενώ οι πρόβες στην Ελλάδα γίνονται με την επιμέλεια και καθοδήγηση του Κύπριου χορογράφου, Χάρις Σάββα.

Μετά την εμφάνιση της Silia Kapsis στο μεγάλο Eurovision party του Eurovisionfun και του Zoo Radio, στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής 29/3, η Silia Kapsis θα ερμηνεύσει μία ακόμη φορά το Liar, πριν μεταβεί στο Μάλμε για τις ανάγκες του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η Silia Kapsis θα δώσει το παρών στις 13 Απριλίου στο Eurovision In Concert στο Άμστερνταμ, μαζί με 29 ακόμη καλλιτέχνες της Eurovision 2024, στο μεγαλύτερο Eurovision pre party της σεζόν.

Η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Μάλμε με το “Liar“, ενώ θα ανοίξει τον πρώτο ημιτελικό της 7ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 1.

Μείνετε συντονισμένοι στο ΕurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *