Άγιος Μαρίνος: Υπουργός της κυβέρνησης μιλάει για πιθανή αποχώρηση από την Eurovision!

Ο Υπουργός Τουρισμού του Αγίου Μαρίνου, Federico Pedini Amati, μίλησε για πιθανή αποχώρηση της χώρας από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

«Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε να μην συμμετάσχουμε πια στη Eurovision» είναι η δήλωση του υπουργού της κυβέρνησης του Αγίου Μαρίνου, που θα μπορούσε να δει το έθνος να αποσύρεται από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο Άγιος Μαρίνος δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό από το 2021 και πάλι χθες το βράδυ αποκλείστηκε από τη διοργάνωση. Ο κ. Amati πρόσθεσε:

“Πάνω απ’ όλα – υπογραμμίζει – υπάρχει κάτι που δεν μου ταιριάζει: για τρία συνεχόμενα χρόνια είμαστε εκτός τελικού. Πρώτα ο Achille Lauro, μετά οι Piqued Jacks και τώρα οι Megara. Φαίνεται ότι τα μικρά κράτη είναι πολύ τιμωρημένα. Το παιχνίδι δεν μπορεί να είναι μόνο για μεγάλες χώρες”

Η κυβέρνηση του Αγίου Μαρίνου συνεισφέρει οικονομικά στη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision μέσω της Una Voce per San Marino. Το Una Voce per San Marino έχει χρησιμοποιηθεί για την επιλογή της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision από το 2022 και έχει δει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται για να εκπροσωπήσουν το έθνος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι απόφαση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα San Marino RTV του Αγίου Μαρίνου. Ο ίδιος ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν έχει σχολιάσει τυχόν προθέσεις να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό δημόσια.

Πηγή: San Marino RTV

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

1 reply
  1. Gus
    Gus says:

    Φαντάσου να έστελνε και καλές συμμετοχές τι ιδέα θα είχαν.

    Από όλο τον κόσμο λέει….οι δεύτεροι από όλον τον κόσμο μαζευονται εκεί

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *