Ελλάδα: Ακούστε το νέο EP της Μαρίνας Σάττι!

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από την διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2024 και η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, κυκλοφόρησε στο Spotify το νέο EP της το οποίο ονομάζεται “P.O.P.” και περιλαμβάνει συνολικά επτά τραγούδια! Όπως είχε και η ίδια ανακοινώσει μέσω των live που έκανε κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την Eurovision, είχε σκοπό να κυκλοφορήσει το νέο της EP μετά το τέλος του διαγωνισμού και η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ανυπομονεί να μοιραστεί τα νέα της τραγούδια με τον κόσμο!

Τα Τραγούδια:

 

1 – TUCUTUM

Tα πρώτα δύο τραγούδια του EP της Μαρίνας Σάττι έχουν ήδη κυκλοφορήσει και είναι γνωστά στον κόσμο. Πρώτο λοιπόν το Tucutum, το οποίο κυκλοφόρησε την 30/06/2023 στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι στο YouTube και έγινε μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι καυτηριάζει ορισμένα πρότυπα των Ελλήνων, όπως ο τρόπος που διασκεδάζουν οι άντρες αφήνοντας τις γυναίκες στο περιθώριο. Στο τέλος του βιντεοκλιπ βλέπουμε το πρότυπο αυτό να αντιστρέφεται. Όπως έχει πει και η Μαρίνα Σάττι, το Tucutum αποτέλεσε την αρχή πάνω στην οποία γράφτηκε στην συνέχεια το τραγούδι “ZARI”.

2 – ZARI

Συνεχίζουμε με το ZARI, το τραγούδι που μας εκπροσώπησε στην Eurovision 2024, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στον Μεγάλο Τελικό! Ένα τραγούδι το οποίο δίχασε σχετικά με το είδος μουσικής και το μήνυμα που ήθελε να περάσει, όμως στο τέλος οι Έλληνες το αγάπησαν και το στήριξαν. Σίγουρα ένα από τα μεγάλα θετικά της φετινής Eurovision ήταν και η συσπείρωση των Ελλήνων για ένα καλό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό, κάτι που φάνηκε μέσα από τα streams του τραγουδιού στις μουσικές πλατφόρμες, όπως και από την τηλεθέαση που σημείωσε η ΕΡΤ στους Ημιτελικούς και, κυρίως, στον Μεγάλο Τελικό!

3 – STIN IYIA MAS

Το πρώτο από τα νέα κομμάτια της Μαρίνας, το “Stin Iyia Mas” συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική μουσική με σύγχρονα pop στοιχεία. Ένα τραγούδι το οποίο ξεχωρίζει για την θετικότητά του, όπως και για την χρήση γνωστών ελληνικών φράσεων και στίχων (“Στου Αιγαίου το νερό” – “Πίνω στην υγειά μας” – “Βοήθα Παναγιά μας”).

4 – LALALALA

Στα ίδια πατήματα με το “Stin Iyia Mas”, το “Lalalala” είναι επίσης ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι, βασισμένο σε νησιώτικους παραδοσιακούς χορούς.

5 – EIMAI KALA!!!!!!!!

Έχοντας ήδη προετοιμάσει το κοινό της για αυτή τη συνεργασία, η Μαρίνα Σάττι χρησιμοποίησε θετικές δηλώσεις της Κατερίνας Σαλάκα, γνωστής στο Instagram για ανάλογα βίντεο, τις οποίες “έντυσε” μουσικά, δημιουργώντας ένα μονόλεπτο κομμάτι.

6 – MIXTAPE

Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη του EP, το Μixatape αποτελεί ένα κομμάτι το οποίο τρολάρει όλα τα αρνητικά σχόλια που άκουσε η Μαρίνα στην διάρκεια της προετοιμασίας της για την Eurovision. Κάποια από αυτά που έλαβαν μεγάλη έκταση στην δημοσιότητα, ακούγονται μέσα από το κομμάτι (“Τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν reggaeton” – “Άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop flop flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα” – “Copyright στο ΤαΤαΤαΤαΤα”), ενώ σε κάποιο σημείο ακούμε και το “Γλύκα Γλύκα” της Κέλλυς Κελεκίδου.

7 – AH THALASSA

Τελευταίο κομμάτι, το “AH THALASSA”, μία εσωτερική ατμοσφαιρική μπαλάντα που μιλάει για μια κατάσταση απελπισίας ενός ανθρώπου, ο οποίος κοιτάζει την θάλασσα, την θαυμάζει για την ηρεμία και το πόσο “ατάραχη” είναι και την αντιπαραθέτει με την ψυχική του κατάσταση του η οποία μοιάζει με κύμα. Στο τέλος του κομματιού προστίθεται και μουσική από βιολί, η οποία απογειώνει το κομμάτι. Προσωπικά, ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από την Μαρίνα τα τελευταία χρόνια, ένα μουσικό και στιχουργικό αριστούργημα!

 

Ακούστε ολόκληρο το EP εδώ:

Απ’ ό,τι φαίνεται, η επαγγελματική πορεία της Μαρίνας Σάττι βρίσκεται σε εξαιρετικά δυνατό επίπεδο, καθώς πέρα από την συμμετοχή της στην Eurovision και την κυκλοφορία του νέου EP της, η ίδια έχει κλείσει πολλές συναυλίες τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παράλληλα, θα λάβει μέρος και στην Αρχαία Τραγωδία του Αισχύλου “Ικέτιδες” ως κορυφαία του χορού, μαζί με την χορωδία της “CHORES” στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στην Eurovision από την Μαρίνα Σάττι και του τραγούδι “Zari” το οποίο κατέκτησε την 11η θέση στον Μεγάλο Τελικό, συγκεντρώνοντας συνολικά 126 βαθμούς!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα σχετικά με τον διαγωνισμό! Πείτε μας κάτω στα σχόλια την άποψή σας για το νέο EP της Μαρίνας Σάττι!

36 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η κοπέλα είναι αλλού! Τους γλενταει κανονικότατα! Το “ζάρι” σκίζει στο Spotify και μιλάμε για τραγούδι εξολοκλήρου στα ελληνικά. Περαστικά στους haters…
    Δύσκολα η ΕΡΤ θα βρει κάτι τόσο δυνατό σε όνομα για του χρόνου μόνο αν παρακαλέσει Φουρέιρα, Παπαρίζου ή Αργυρό…
    Με τη βούλα η πιο επιτυχημένη ελληνική συμμετοχή (αν κριθεί πολυεπίπεδα και με βάση της συνθήκες) από το 2008.

    Απάντηση
  2. John
    John says:

    Μακάρι η κοπέλα να έχει τη πορεία που ονειρεύεται και είναι πέρα απο τα σύνορα της Ελλάδας. Αλλά σε εκπομπές της τηλεόρασης και ιστοσελίδες γράφτηκε πως η ΕΡΤ ακύρωσε τις εμφανίσεις που θα έκανε σε εκπομπές της ΕΡΤ προφανώς ως αντίδραση γiα όσα έγιναν στη Eurovision. Μη δούμε και από άλλους φορείς να ακυρώνουν συμφωνίες με τη Σάττι.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Το Spotify δείχνει ότι πάει και για εκτός Ελλάδας. Ευτυχώς δηλαδή γιατί για άλλη μια φορά η Ελλάδα στο βωμό της πολιτικής τρώει τα παιδιά της! Ο joost στην Ολλανδία έχει γίνει θεός και εδώ έχουν πέσει οι τοξικοί εγχώριοι πανελιστες του 10% να κράξουν τη Μαρίνα, όπως και ορισμένοι συνάδερφοι της που στην καλύτερη να έχουν τραγουδήσει στα μπουζούκια…
      Τραγικοί! Ευτυχώς η Ευρώπη και μερίδα Ελλήνων αναγνωρίζει τα ταλέντα! Τώρα αν η ΕΡΤ και οι πολιτικοποιημένοι πανελιστες/τραγουδιστές θίχτηκαν από ένα χασμουρητό ας δουν αφενός τι έκαναν άλλοι εκπρόσωποι και αφετέρου τι έκανε το Ισραήλ έστω στα πλαίσια της Eurovision γιατί οι παρωπιδες εμποδίζουν ορισμένους να δούνε ότι η Eurovision και κάποιοι επικρατούν δολοφόνους και χώρες που πράττουν γενοκτονία. Τραγικό…

      Απάντηση
      • Μάριος
        Μάριος says:

        Καμία διεθνής δισκογραφική δεν πρόκειται να επενδύσει τα λεφτά της σε μία 40αρα, κόπια της Rosalia. Έκεί έξω πάρχουν πολλά πολύ νεότερα κοριτσάκια, που έχουν τη χρονική προοπτική να τους φέρουν τα λεφτά πίσω, και κάνουν πολύ καλύτερα αυτό που προσπαθεί να μιμηθεί η Σάττι.
        Κατά τα άλλα, παρακαλώ να σβηστούν σχόλια καθαρά ρατσιστικά και αντισημιτικά.

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Μιλάς για ρατσιστικά σχόλια όταν έχεις κάνει καραμέλα την ηλικία της. Αλήθεια εσύ στα 40 σου τι θα κάνεις/έκανες?
          Αντισημιτισμός όσα σχόλια εκφέρουν αντίθετη άποψη; Επίσης η Eurovision έχει εμφανώς πολιτική χροιά τα τελευταία πολλά χρόνια με αποκορύφωμα το φετινό πανηγύρι άρα και οι eurofans και οι καλλιτέχνες μπορούν να εκφράζονται! Κρατώντας μαντίλι; Βάφοντας τα νύχια στα χρώματα της Παλαιστίνης; Αγνοώντας μια χώρα που δεν έπρεπε να συμμετέχει φορώντας σημαία στο κεφάλι ή κάνοντας πως χασμουριεται;Με δηλώσεις; Ναι! Όπως μπορεί ο καθένας, είναι προτιμότερο να εκφέρεις άποψη από το να το ράβεις και να παίζεις ο,τι όλα βαίνουν καλώς όπως έκανε η EBU φέτος!

          Απάντηση
          • Μάριος
            Μάριος says:

            Ουδώλος μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές απόψεις της κάθε Σάττι. Τραγουδίστρια σε τραγουδιστικό διαγωνισμό στείλαμε, όχι υπουργό εξωτερικών. Επαναστατική γυμναστική κάνεις όταν δεν εκπροσωπείς μία χώρα και δεν σου έχουν πληρώσει οι πολίτες την προώθηση της καριέρας σου.
            Προς το παρόν, για το μόνο πολιτικό που οφείλει να κάνει δήλωση είναι για τις τοποθετήσεις περί “Τούρκων της Θράκης” των χορευτών της, που εξακολουθεί να τους περιφέρει δεξιά και αριστερά.

    • Μάριος
      Μάριος says:

      Ελάχιστη σημασία έχει το ταλέντο όταν μιλάμε για ανθρώπους με τόσο συμπλεγματικές συμπεριφορές. Και επιτέλους, ας της πει κάποιος ότι με αυτές της τραπ φτήνιες, που δεν τις κάνει καν καλά, τα πόδια της πυροβολεί, όχι εμάς.

      Απάντηση
      • Ilias
        Ilias says:

        Αν ακούσεις τη μουσική θα δεις ότι εκπροσωπεί και κάνει μίξη πολλών ειδών μουσικής μαζί. Μπορει να ερμηνεύσει από ποπ-τραπ-μπαλκαν, μέχρι μπαλάντα και μοιρολόι. Η μόνη που έχει καταφέρει να τα κάνει όλα και τα κάνει και απολύτως επιτυχημένα

        Απάντηση
        • Μάριος
          Μάριος says:

          Τί απολύτως επιτυχημένα, καλέ μου; Το EP είναι κανονικό σκουπιδάκι. Μόνο 11χρονα μπορεί να το ακούσουν.

          Απάντηση
  3. green_hermit
    green_hermit says:

    Η αξία της Σαττι θα αποδειχθεί περισσότερο με τον καιρό. Η αλήθεια είναι ότι όποιο μήνυμα και να ήθελε να περάσει, δυστυχώς ή ευτυχώς η Γιουροβίζιον είναι μια πολύ ιδιαίτερη πλατφόρμα που από μόνη της έχει συγκεκριμένο καλούπι. Καλή επιτυχία σε ο,τι κάνει και είμαι σίγουρος ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον!

    Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Οι ειρωνίες, οι ύβρεις και οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές 12χρονου δεν είναι εύσημα, είναι δηλωτικά απροσάρμοστου κοινωνικά ατόμου. Και ο κόσκος δεν ξεχνά.
    Και για να τελειώνουμε με τις δήθεν υψηλές πωλήσεις του Ζαριού, στην πραγματικότητα πάει πολύ χειρότερα από πολλές άλλες φετινές συμμετοχές, όπως βλέπουμε στην ιστοσελίδα Eurovision Tracker που δείχνει τις πωλήσεις σε όλες τις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες.

    Απάντηση
  5. Μάριος
    Μάριος says:

    Αφού της πληρώσαμε από την τσέπη μας την προώθηση του τραγουδιού της, σκέφτηκε ότι είναι πολύ καλή ιδέα να μας ειρωνευτεί, να μας χλευάσει ότι τόσο καιρό μας κορόιδευε στα μούτρα μας και εν τέλει να μας βρίσει χυδαία, σαν ξινισμένο κακομαθημένο 10χρονο.
    Έχει σοβαρά ζητήματα το Μαρινάκι και η ξαφνική υπερέκθεση, που καταφανώς εξαρχής δεν μπορούσε να διαχειριστεί, τα έβγαλε στη φόρα.
    Μεγάλη η ευθύνη της ΕΡΤ για το ποιού ήθους ανθρώπους επιλέγει για να τους κάνει τα δωρεά τα λεφτά μας. Η ίδια η ΕΡΤ, πάντως, την έχει εξαφανίσει από παντού. Αυτό κάτι λέει.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Πες μου τα πολιτικά και κοινωνικά σου πιστεύω χωρίς να μου τα πεις.
      Πρόβλημα είναι να θίγεται κάποιος με τη στάση της Μαρίνας και όχι με τα τέρατα που συμβαίνουν στη χώρα μας. Το λάθος της Μαρίνας είναι ότι δέχτηκε να εκπροσωπήσει χώρα ηλίθιων και όχι την Ολλανδία την Ελβετία ή την Ιρλανδία…

      Απάντηση
      • Μάριος
        Μάριος says:

        Όταν θα τολμήσετε διαδηλώσετε και για τους σφαγιασμένους Ουκρανούς έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, όταν η κυρά Μαρίνα θα κάνει statement και για τους εκτελεσμένους πισθάγκωνα αμάχους έξω από το Κίεβο και για τα δολοφονημένα παιδάκια στη Μαριούπολη, και σταματήσετε τα γενικά και αόριστα “Έμείς είμαστε με τον άνθρωπο, τότε ίσως να πιστέψουμε ότι πράγματι δίνετε έστω ένα δεκαράκι για τα θύματα και δεν τα χρησιμοποιήσετε μόνο για να εκτονώσετε τις ιδεοληψίες σας.

        Απάντηση
    • Νικοσ
      Νικοσ says:

      4 σχόλια έκανες. Δεν βαρέθηκες? Μην ζηλεύεις τόσο την επιτυχία που κάνει. Θα μπορούσα να επεκταθω και να μιλήσω ειδικότερα για όσα “εθιξες” αλλά μετα από 4 σχόλια δεν νομιζω να αξίζει. ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ

      Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Το ότι η ΕΡΤ την έχει εξαφανίσει αυτό κάτι λέει για την ΕΡΤ, όχι για τη Σαττι. Η Σαττι ό,τι ήταν να πει το είπε και ό,τι ήταν να κάνει το έκανε, από κει και πέρα οποίος μπόρεσε να καταλάβει, καταλαβε. Το Ζάρι είναι ήδη η πιο εμπορικά επιτυχημένη ελληνική συμμετοχή όλων των εποχών. Και επειδή βλέπω μπαίνεις σε τόσες σελίδες και γράφεις κατεβατά, κοίταξε το λίγο. Ούτε μένα μου άρεσε ο Βίκτωρας πέρσι αλλά δεν μου έγινε και ψύχωση όπως εσένα η Μαρινα. Ούτε είσαι υποχρεωμένος να την ακολουθείς ούτε να ακούς τη μουσική της.

      Απάντηση
  6. lou_
    lou_ says:

    Ξεκινήσαμε αυτή τη γιουροβιζιονική περίοδο στηρίζοντας τη Μαρίνα. Ακόμα κι εμείς που φρίξαμε ακούγοντας πρώτη φορά το ζάρι, κάναμε τα πικρά γλυκά, το συνηθίσαμε εν τέλει και είπαμε πάμε όλοι μαζί. Κι έρχεται τώρα η καλλιτέχνις και μας τρολάρει, εμάς και τη Γιουροβίζιον μαζί. Εγώ ξέρω πως όταν θεωρείς μια διοργάνωση όχι του επιπέδου ή του γούστου σου δεν συμμετέχεις. Βέβαια είναι πολλά τα λεφτά και η διαφήμιση Άρη, οπότε αναγκαστικά πας αλλά είσαι και “θέλω και δε θέλω” και “έτσι και γιουβέτσι” ως άλλη Πέγκυ Καρρά, πιο εναλλακτική και ψηλομύτα. Μας υποτιμάς, δηλαδή, από όλες τις απόψεις και λες κι ένα τραγούδι. Οφείλουμε να σου απαντήσουμε: εμείς επιθυμούσαμε να ανεβάσεις τη Γιουροβίζιον στο υποτιθέμενο επίπεδό σου κι όχι να την υποβιβάσεις στο ανόητο πανηγυράκι που οι πάντες λατρεύουν να κοροϊδεύουν, παρακολουθώντας το χωρίς αύριο. Και την κατέβασες, Μαρίνα μου. Με τις φωτό των οπισθίων σου, με τις γκριμάτσες και τα χασμουρητά, με τη φουφούλα-πάνα και το φτηνιάρικο μπλουζάκι, με τα φωνητικά που δεν πατούσαν πουθενά, με την αλλοπρόσαλλη παρουσίαση, με τα ασχέτου χορευτικά. Εμείς στείλαμε εκεί μια ιέρεια της φολκ και πήραμε πίσω μια Καλομοίρα-κακομοίρα. Ναι είμαι σκληρή, εγώ όμως φανταζόμουν να βγεις με τον ζουρνά, φορώντας μια παραδοσιακή ενδυμασία και βαρύτιμα κοσμήματα, αφήνοντας άφωνη την Ευρώπη. Εσύ φαντάστηκες πως μπορούσες να το παίξεις ποπ σταρ που παλιμπαιδίζει ασύστολα. Θα κάνεις κάποια επιτυχία κοροϊδεύοντας τη Γιουροβίζιον -αναμφίβολα- όσο είναι φρέσκος ακόμα ο απόηχος της συμμετοχής σου. Το θέμα είναι μετά τι θα μείνει. Και πώς θα μείνει. Μια συμβουλή από μια γιούροφαν λοιπόν. Μάζεψε λίγο το υφάκι και άπλωσε το όποιο ταλέντο. Μόνο σε καλό θα σου βγει.

    Απάντηση
    • Νικος
      Νικος says:

      Κυριολεκτικά δεν κατάλαβες τίποτα από τα τραγούδια της και τη στάση της γενικά. Anyway το ξύδι βοηθάει έχω ακούσει…

      Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Δεν σε ξερω αλλά θα στο πω με πολύ αγάπη, συμβουλή από έναν ειδικό ψυχικής υγειας. Όταν ένα τραγούδι, μια ελληνική συμμετοχή ενθουσιάζει το ελληνικό κοινό και αγαπιέται, τότε αποκτά τεράστιες διαστάσεις στο φαντασιακού του καθενός. Έχω 20 γνωστούς που ο καθένας έχει να προτείνει ένα διαφορετικό ρούχο και ένα διαφορετικό staging για το Ζάρι. Από εφήβους μέχρι άτομα τρίτης ηλικίας. Ξέρεις ποιο είναι το σημείο κλειδί όμως? Κανένας δεν είναι ουτε ενδυματολόγος ούτε σκηνοθέτης ούτε καλλιτεχνικός διευθυντής. Οποτε η φαντασιωση πρεπει να τελειωνει εκει και να μην περναει στο αλλο ακρο της επιθεσης. Το ότι εσύ τη φανταζόσουν με στολή καραγκουνας με κρεμασμένα φλουριά και ο άλλος με στολή see through τυπου Raiven και ενας τριτος με στολη αστροναυτη, ε δεν σας κανει ουτε σκηνοθετες ουτε ενδυματολογους.

      Απάντηση
      • lou_
        lou_ says:

        Δεν γνωρίζεις αν είμαι σκηνοθέτης ή ενδυματολόγος. Ό,τι κι αν είμαι, άποψη μπορώ να έχω όπως κι εσύ. Αυτιά επίσης έχω, όπως κι όλες οι επιτροπές της Ευρώπης. Μάλλον κάποιοι άλλοι έχουν ψύχωση και δεν αφήνουν κανένα να πει μια διαφορετική γνώμη και εξανίστανται. Όσο για τη Μαρίνα, ούτε εγώ θα πω ούτε εσύ, αλλά ο χρόνος. Ας εκμεταλλευτεί τώρα το μπαμ της Γιουροβίζιον και βλέπουμε…

        Απάντηση
  7. Μια αποψη
    Μια αποψη says:

    Κρίμα να χαθεί το ταλέντο στο χάος της δημιουργικότητας. Επίσης η δύναμη πάει χέρι χέρι με την ευθύνη. Εάν δεν διορθωθεί, θα έχει η επιτυχία της διάρκεια όσο ένα πυροτέχνημα.

    Απάντηση
  8. Ilias
    Ilias says:

    Μαρίνα… Ενας άνθρωπος που μας γλενταει όλους. Κανάλια, δήθεν παρουσιαστές (Γιώργο Λιάγκα), ξεχασμένους “τραγουδιστές” (Γιώργο Τσαλίκη) και ιστοσελίδες. Που στο όνομά της κάνετε κλικς, νούμερα τηλεθέασης και κερδίζετε λεπτά δημοσιότητας!

    Απάντηση
  9. Yiannis
    Yiannis says:

    Η Μαρίνα Σαττι είναι η «Μάντισσα» και το «Tucutum», κι όχι μόνο.
    Η Μαρίνα Σαττι είναι το «Παλι»
    Η Μαρίνα Σαττι είναι το «Κρητικο»
    Η Μαρίνα Σαττι είναι το «Ζαρι» και το «Αχ Θάλασσα»
    Και με το MIXTAPE απέδειξε την καλλιτεχνική (και όχι μόνο) ευφυία της.

    Απάντηση
  10. Christos
    Christos says:

    Πιστευω οτι αν πηγαινε με το Αχ θαλασσα λιγο πιο γιουροβιζιονικα αλλαγμενο, θα μπορούσε να τα παει καλύτερα στις επιτροπες και με την αφυπνισμενη διασπορα φετος, ισως να τα πηγαινε καλυτερα.

    Απάντηση
  11. svmcrat
    svmcrat says:

    Όσες πωλήσεις και να κάνει, τα πόδια της πυροβολεί.

    Μακάρι να έχει ακόμη την επιλογή να την πάρουν για αεροσυνοδό. Έχει τόσο αέρα στο μυαλό της που θα βρει την ησυχία της.

    Σορι Μαρίνα. Όλοι βάλαμε λεφτά για να πας εκεί. Έκανες μ@λ@κίες και έβγαινες μετά και τα γύριζες. Έκανες στορι και τα αφαιρούσες. Δήθεν ότι τίποτα απ’όλα αυτά δεν τα εννοούσες με τον τρόπο που τα εκλάβαμε.

    Τελικά βγάζεις ένα τραγούδι και μας κοροϊδεύεις όλους.

    Ξέρεις ποιο είναι το πιο λυπηρό;

    Την Φουρέιρα (που όλοι την θεωρούν άφωνη) την θυμούνται για την επική της εμφάνιση στη σκηνή και εσένα για το χασμουρητό.

    Ο καθένας επιλέγει την μοιρα του.

    Όσο επιλέγεις να μας κοροϊδεύεις, τόσο θα σε κοροϊδεύουμε και θα εκτίθεσαι.

    Μπαι.

    Απάντηση
    • orestis
      orestis says:

      Αγάπη μου γλυκιά ένας καλλιτέχνης δεν είναι μόνο η Eurovision . Άνοιξε τα μάτια σου και δες σε τι κόσμο ζείς. Μόλις το συνειδητοποιήσει θα καταλάβεις πως η Μαρίνα είναι ένα διέξοδο. Έλα καληνύχτα

      Απάντηση
      • Svm
        Svm says:

        Ως καλλιτέχνης μιλάω.

        Θες να δεις statements καλλιτεχνών; banksy, ότι και να πει δεν το παίρνει πίσω και δεν μπαίνει σε εκθέσεις και γκαλερί.

        Αν ήθελε να έχει άποψη και αν δεν συμπαθεί τον θεσμό ας μείνει σπίτι της και στη τέχνη της.

        37 ετών είναι και έκανε σαν πεντάχρονο. Η Ισραηλινή είναι 20 ετών και στέκονταν όρθια μπροστά στα γιουχαρισματα.

        Έτσι μετράς το ύψος του ανθρώπου.

        Παίξτε με την Μαρίνα. Βρήκατε καινούργιο παιχνίδι, που και καλά την λέει στο σύστημα, αλλά είναι τόσο μπιφτεκογυριστρω που στο τέλος θα την βαρεθείτε γιατί δεν μπορεί κανείς να την εμπιστευτεί.

        Την λέει στο σύστημα που την προώθησε. Αμ δεν έχει ιδέα πόσο εύκολα καταστρέφει καριέρας το σύστημα αυτό.

        Κρίμα για το ταλέντο της. Πολύ κρίμα

        Απάντηση
        • Ορέστης
          Ορέστης says:

          Στάθηκε στο ύψος της μια γυναίκα που διαλαλούσε περίτρανα πως θα γυρίσει στην χώρα της να σκοτώνει παιδάκια. Μπραβο σου. Δεν με νοιάζουν τίποτα , ούτε σόου , ούτε αλμπουμ ούτε τίποτα. Σκοτώνονται παιδάκια ξαι εμείς ασχολούμαστε γιατί εβαλε η Σαττι τις πολυκατοικίες . Σκοτώνονται παιδάκια και μετράμε τους ψηφους που μας άφησαν εκτός δεκάδας. Λυπάμαι που δεν σε νοιαζει κστι αλλο πέρα από αυτο

          Απάντηση
          • Svm
            Svm says:

            Η Eurovision δεν είναι η εξωτική πολιτική της χώρας. Τα έχεις μπλέξει τελείως.
            Αν σε μοιάζουν τα παιδάκια που σκοτώνονται βρες εσύ στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς και μη περιμένεις να κοιμηθεί η σαττι στη Γιουροβίζιον για να νιώσεις ικανοποίηση ότι έκανε κάτι εσύ ο ίδιος.

            Το κακο με την Ελλάδα είναι ότι αντιμετωπίζουμε την Βουλή σα Γιουροβίζιον και την Γιουροβίζιον ΧΑ Βουλή.

            Όλα ανάποδα.

        • Margio
          Margio says:

          Έλεος με αυτόν τον ηλιακό ρατσισμό.. είναι 37 ετών.. Ε και που είναι το κακό;; Μπορεί να κάνει ότι θέλει..μάλλον εσύ έχεις ανάγει το θέμα Γιουροβίζιον, λες και είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας.. α και η Ισραηλινή που τονίζεις ότι είναι μόλις 20 χρόνων, ενήλικη είναι και η ίδια επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της προπαγάνδας της κυβέρνησης της χώρας της, που όσο και αν δεν θες να το παραδεχτείς σκοτώνει αμάχους και διαπράττει γενοκτονία. Γι αυτό άστε τα ψοφια για την Σαττι και την κάθε Σαττι. Κουρασατε.. εύχομαι του χρόνου με την Ζοζεφίν της πανίκ, γιατί τέτοιοι εκπρόσωποι σας αξίζουν

          Απάντηση
          • Svm
            Svm says:

            Φέρω την ευθύνη μόνο για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που θες να διαβάζεις.

            Την επόμενη φορά αν πάει η Ζοζεφίν και αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο την ίδια κατακραυγή θα φάει.

            Όποιος θέλει να διαδηλώσει κατά του πολέμου το κάνει με κάθε κόστος.

            Αν τα γυρίζει μετά επειδή φοβάται την κατακραυγή τότε είναι ανόητο πεντάχρονο.

            Αν αυτό εσύ θες για εκπρόσωπο καλά κάνεις και το θες. Εγώ όμως όχι και έχω δικαίωμα να πω την γνώμη μου.

            Καλή συνέχεια

  12. Tina
    Tina says:

    Μια σκέψη μου δεν γνωρίζω τι θα μπορούσε να αλλάξει ώστε το ζάρι να έχει πιο υψηλή θέση στον ημιτελικό από την 5η και κάτι καλύτερο από την 11η στον τελικό κακά τα ψέματα δεν κέρδισε τις επιτροπές αλλά πήγε κάπως καλύτερα στο κοινό και εκεί οφείλεται η τελική μας κατάταξη . Οσο για την συμπεριφορά της εμένα μου άφησε ένα αίσθημα απογοητευσης και μη σεβασμού ως εκπρόσωπος της χώρας μας από εκεί και πέρα όσα ισχυρίστηκε μετά το περιστατικό ήταν απλώς δικαιολογιες. Όσο για το τραγούδι που μόλις κυκλοφορησε δεν μου άρεσε .

    Απάντηση
  13. Svm
    Svm says:

    Η Eurovision δεν είναι η εξωτική πολιτική της χώρας. Τα έχεις μπλέξει τελείως.
    Αν σε νοιάζουν τα παιδάκια που σκοτώνονται βγες εσύ στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς και μη περιμένεις να κοιμηθεί η σαττι στη Γιουροβίζιον για να νιώσεις ικανοποίηση ότι έκανες κάτι εσύ ο ίδιος.

    Το κακο με την Ελλάδα είναι ότι αντιμετωπίζουμε την Βουλή σα Γιουροβίζιον και την Γιουροβίζιον σα Βουλή.

    Όλα ανάποδα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *