photo: Sarah Louise Bennett / EBU

Ελλάδα: Η stand in rehearsal του ZARI!

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέρος της stand in rehearsal του ZARI, της φετινής ελληνικής μας συμμετοχής. Όπως και στις υπόλοιπες stand in rehearsals που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο καλλιτέχνης που πραγματοποιεί την πρόβα δεν τραγουδά, παρά μόνο διεκπεραιώνει την χορογραφία, με τα αντίστοιχα props επί σκηνής και τους φωτισμούς, ώστε η κάθε αποστολή να δει πως γράφει τηλεοπτικά η εμφάνιση της συμμετοχής της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω του EurovisionFun, οι stand in πρόβες, είχαν ολοκληρωθεί από τέλη Απριλίου με την ΕΡΤ και το ΡΙΚ να είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τη Μαρίνα Σάττι η οποία δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την stand in rehearsal που έλαβε η ελληνική αποστολή.

Απολάυστε ένα απόσπασμα από το δεύτερο μισό του τραγουδιού από το instagram μας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Τι είναι οι stand in rehearsals;

Για όσους απορούν τι είναι αυτές οι stand in rehearsals, πρόκειται για τεχνικές πρόβες που λαμβάνουν χώρα λίγες ημέρες πριν την έναρξη των κανονικών προβών. Είναι θα λέγαμε μια προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτές και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισης τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Πως σας φάνηκαν οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν; Σας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με το πρωτότυπο; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    απο τη standin πρόβα καταλαβαινω ότι αρχικά ήθελαν με τις απότομες κινήσεις χεριών πάνω κάτω στο χορευτικό να “κουνάνε” ελαφρώς την κάμερα αντίστοιχα ώστε να δημιουργηθεί μια πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση κ εν τέλει αμεσότητα απο την πλευρα του θεατή.
    Κάτι ανάλογο με το βιντεο που ειχε ανεβάσει ο majn66n στη γέφυρα με το ζουρνά:
    https://www.instagram.com/p/C4RGt1CLB-L/
    Μάλλον δεν τους βγήκε ομως, ήθελε μεγάλη προσπάθεια κ συντονισμό απο τον κάμεραμαν.
    Προφανώς τις πρόβες στο στούντιο της ΕΡΤ χρησιμοποιήσαν πιο απλές κάμερες ή κ κινητά.
    Θα ήταν ωραίο εφέ ομως….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *