Εurovision 2025: Η Γενεύη ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό!

Έχουν περάσει μόνο μόλις λίγες ώρες από τη νίκη του Nemo στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 και έχουμε την πρώτη υποψηφιότητα για τη διοργάνωση της Eurovision 2025.

Η πόλη της Γενεύης έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να φιλοξενήσει τον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025.

Σύμφωνα με το RTS, η Γενεύη κάνει σοβαρά βήματα για να είναι η διοργανώτρια πόλη του 2025. Η Palexpo Geneva σε συνεργασία πάντα με την πόλη της Γενεύης, υπέβαλε αίτηση στην Ελβετική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση (SRG SSR).

Το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο Palexpo έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει την αρένα της Eurovision 2025. Με σχεδόν 32.000 m2, μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 15.000 θεατές. Το Palexpo άρχισε να επεξεργάζεται την αίτησή του εδώ και εβδομάδες μαζί με την τοπική κυβέρνηση της Γενεύης σε περίπτωση νίκης της Ελβετίας.

Εάν η Γενεύη καταλήξει να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, το Palexpo Geneva θα διαθέσει και τα τρία συνεδριακά του κέντρα.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της SRG SSR για να συζητηθούν τα μελλοντικά σχέδια για τη Eurovision 2025. Επιπλέον, μια ομάδα εργασίας θα αρχίσει να εργάζεται τη Δευτέρα.


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, και ακολουθείστε μας στα social media, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπεν
    Μπεν says:

    Η Βέρνη έχει μακράν το μεγαλύτερο και πιο κατάλληλο venue στη χώρα (χωριτικότητα 17.000). Oλα τα υπόλοιπα έχουν χωριτικότητα κάτω απο 13.000 και τα περισσοτερα είναι παλιά.

    Απάντηση
    • Ilias
      Ilias says:

      Και της Βέρνης εξίσου παλιό είναι. Αν δεν γίνει στην Ζυρίχη ο διαγωνισμός (η αρένα δεν είναι διαθέσιμη τον Μάιο) πάμε για Γενεύη

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *