photo: Sarah Louise Bennett / EBU

Στην Κωνσταντινούπολη στις 9 Νοεμβρίου η Μαρίνα Σάττι στο Kreshendo Festival!

Στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη στο Kreshendo Festival, θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στις 9 Νοεμβρίου.

Το Istanbul Kreshendo Festival είναι ένα φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής, που συγκεντρώνει πέρα από Τούρκους καλλιτέχνες και διεθνείς. Η Μαρίνα Σάττι πολλές φορές μίλησε για το πάντρεμα της ελληνικής, βαλκανικής και τουρκικής μουσικής στα τραγούδια της.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος Έλληνας καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο εν λόγω φεστιβάλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Barbara
    Barbara says:

    Όταν σε ενοχλεί το Ισραήλ αλλά ξεπλένεις την Τουρκία. Ας πάει και καμιά επίσκεψη στη Μονή της Χώρας, εκτός αν είναι κουρασμένη και την πιάσει κανένα χασμουρητό.

    Απάντηση
    • IOANNIS
      IOANNIS says:

      Καλά εσύ κοίτα που δεν τη φτάνεις ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι και άσε τις διπλωματίες. Επίσης, η Μαρίνα έχει τα κότσια να πάει κόντρα στα συστηματικά συμφέροντα. Αντίθετα εσύ φαίνεται πως η κυβέρνηση Κούλη που υποστηρίζεις και ψηφίζεις σε έχει βολέψει πολύ καλά κάπου χωρίς να το αξίζεις για να τα λες αυτά τώρα

      Απάντηση
      • barbara
        barbara says:

        Μιλάμε για τα συμφέροντα και την κυβέρνηση που την έστειλαν στη Eurovision σωστά; ‘Ετσι για να ξέρουμε τι λέμε.

        Και μια συμβουλή από κάποια που «βολεύτηκε εκεί που δεν αξίζει» και λοιπές αρλούμπες: Τα συμφέροντα ονομάζονται συστημικά, όχι «συστηματικά». Αφού παπαγαλίζετε κομματικές παρλαπίπες, τουλάχιστον κάντε το σωστά.

        Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Σιγά μην πάει και στο Πατριαρχείο να προσευχηθεί για να τη συμπαθήσουν οι ελληναράδες του καναπέ και των παρασιτικών πρωινάδικων. Δεν ξεπλένει καμια τουρκική κυβέρνηση, στους φανς της πάει. Με την κυβέρνηση και την πολιτική μιας χώρας μπορεί να έχει πρόβλημα, με τον απλό κόσμο γιατί να έχει?

      Απάντηση
      • barbara
        barbara says:

        Ε ναι σιγά μην πάει στο Πατριαρχείο, πολύ μπανάλ. Μπορεί να πάει στη φιέστα για την Άλωση της Πόλης που διοργάνωσε χτες ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης. Ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ανήκει στην κυβέρνηση αλλά στην αντιπολίτευση.

        Μιλάτε για πρωινάδικα αλλά αυτά τα δήθεν «δεν έχουμε πρόβλημα με τον κόσμο αλλά με την κυβέρνηση» είναι επίσης ατάκες πρωινάδικου και σίγουρα ένα φεστιβάλ δεν γίνεται χωρίς τις ευλογίες των τοπικών αρχών.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *